Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom, Telenor, Vodafone,...

Telekom, Telenor, Vodafone, Vagy Digimobil?

Figyelt kérdés
Döntsük el ezt a bonyolult kérdést! Minden szempontot nézve melyik a legjobb?

2021. okt. 29. 11:25
A kérdező szavazást indított:
Telekom
Telenor
Vodafone
Digi Mobil
Más (írd le)
37 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Mi az a minden szempont?

Pl. hogy erdőben tudok-e telefonálni?

Vagy víz alatt?

Esetleg áramszünet vagy mágneses napkitörés esetén (a naponban lehet rá példa)?

Roaming díjak?

5G fedettség?

A jó, de drága és a sz@r, de olcsó hogyan vethető össze?

Olyan nagyjából nincs hogy minden jó. Csak annyi, hogy megfelel az elvárásaidnak. Ha nincs elvárás, bármelyik jó. Ha van elvárás, akkor ismertesd.

2021. okt. 29. 11:50
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

A vodafone üzletek szánalmasak... alig dolgoznak ott, ezer évet kell várni mire sorra kerülsz.. arról nem beszélve milyen inkompetensek. 3x kellett bemennem hogy végre megszakítsák az előfizetésem amit lemondtam... nem kellett befizetnem azt a 2 hónapot, mert ugye szerepelt a rendszerben hogy bentvoltam, és kértem... de több órám ment el feleslegesen miattuk

Telenorra váltottam, és sokkal normálisabbak.

2021. okt. 29. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
A digi a legolcsobb jelenleg. Nincs teljes lefedettsége, de ennek utána kell járni, gondot nem okozott részemről eddig.
2021. okt. 29. 11:57
 4/10 anonim ***** válasza:
28%

Vodás nem voltam.

A Telenorban csalódtam, mert nálunk megyeszékhelyen (!!!) is többször cserben hagyott a korlátlan mobil net. A hívás minőségével is voltak már gondjaim, meg magával a céggel. Még a kiépítetlen Digivel sem volt ennyi bajom. Ha jobb lenne a lefedettsége a Diginek, akkor azt használnám. Így viszont marad a Telekom.

2021. okt. 30. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Netfone Telecom
2021. okt. 31. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Mindegyik szolgáltató más igényekhez nyújt csomagokat, bár vannak átfedések.

1. Telenor:

A 2 in 1 feltöltőkártyás csomagok egyedülállóak, mivel lebeszélhető perceket és internetet is tartalmaznak (hasonló, mint egy előfizetéses csomag, csak az előre feltöltött egyenlegből vonja le a díjat). Előfizetéses csomagban pedig akár korlátlan internet és beszéd is vehető.

2. Telekom:

Náluk feltöltőkártyás csomagban is kérhető korlátlan internet (más szolgáltatóknál csak előfizetéses konstrukcióban lehet korlátlan). A számlás csomagok pedig rugalmasak, azaz ha valaki sokat telefonál, nem kell nagy internetet vennie, viszont aki sokat internetezik, nem feltétlen kell sok percet is vennie. Szintén van korlátlan csomagjuk.

3. Vodafone:

Feltöltőkártyásban a Vodafone a legjobb, mivel itt a legkedvezőbb a percdíj (19 Ft). Ráadásul naponta 300 Ft-nál biztosan nem von le többet (felette korlátlan az adott nap végéig minden belföldi normál díjas hívás). A korlátlan előfizetéses csomag itt sem marad el.

4. Digi:

Ők a legolcsóbbak, különösen Digi vagy Invitel ügyfeleknek. Én is használom a szolgáltatásukat, 1500 Ft-ért 30Gb mobilinternetet adnak, ami átlagos használat mellet elegendő egy hónapra. A hátránya, hogy lassabb a sebessége és rosszabb a lefedettsége, mint a másik három szolgáltatóé (egyébként amire nekem kell, arra tökéletes, én nagyon elégedett vagyok azzal, amit a pénzemért kapok).

5. Flotta tarifák:

Olcsóbbak, mint a nagy szolgáltatók árai, és az ő hálózatukat használják. Viszont nem mindegy, melyik flottához csatlakozunk, meg az is kérdéses, hogy melyik megbízható, meg melyik nem az. A kedvezőbb árakért cserébe többnyire hűségidőt kérnek, természetesen ez is flottától függ.

Én Telenort és Digi-t használok. Azaz duál SIM-es a telefonom, Telenorról telefonálok, és a Digi-ről internetezek.

2021. nov. 1. 13:42
 7/10 anonim válasza:
18%
végigolvastam a hozzászólásokat,és az jött le,hogy egyik szolgáltató se képes követni a kialakult igényeket...két szolgáltatótól függeni...hát,nem tudom...a nagyok a gyarmataikat lerabolni jöttek,és aratnak...pártjainknak és kormányainknak 'hála',ugyanis csak azt teszik,amit a rájuk nézve rendkívül kedvező jogszabályok lehetővé tesznek!!!!
2021. nov. 14. 12:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Attól függ hol laksz. Én megyeszékhelyen és ott is fogok maradni. Kimozdulni nem nagyon szeretek, Asperger - szindrómás vagyok. Az életterem a panel, munkahelyem és a köztük lévő út, valamint olykor a belváros. Melyik szolgálja ki az igényeimet ?

Vodafone : nagyon régen használtam, de akkor idegesítő és csapnivaló volt. Vegyes véleményeket olvasok róla manapság is.

Telenor : soha többet kategória nálam ! Korlátlan csomaggal sem volt melóban sokszor internet. Sőt, volt hogy a lakásban sem. Valamint egyszer az utcán sem tudtam vele telefonálni, amikor kellett volna. Pedig nem kihalt terület.

Telekom : borzasztóan túlárazott volt mindig is. Olyan számlákat kapok, hogy csak lesek. De legalább lenne kifogástalan ennyiért. Hát nem az. Munkahelyemen minősíthetetlen az internet. Itthon és az utcán kiváló mondjuk.

Digi : havi 1000 ft-ért cserébe mindenhol van internet, ahol megfordulok. A munkahelyemen is. Eddig nem hagyott cserben sehol és semmilyen téren. Sajnos kíváncsiságból Telekomra váltottam, de nemsokára visszatérek ehhez.

2021. nov. 29. 06:18
 9/10 anonim válasza:
50%
Netfon, járj utána, ha érdekel, mert nem sokat tudok róla, csak annyit, hogy magyar és nem drága, jó a lefedettsége
2021. nov. 29. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Ar/ertek aranyban a digi verhetetlen, de amikor a koruton nem mukodik, akkor azert merges vagyok :)
2022. jan. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!