Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekom, Telenor, Vodadone...

Telekom, Telenor, Vodadone vagy DIGI?

Figyelt kérdés
Melyik miben jobb, és miért?

2021. júl. 9. 15:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
DIGI-t semmiképp ne választ, ha jót akarsz. Én is most tervezek áttérni valami sokkal olcsóbbra (7 ezret fizetek csak a netért és napi 3 alkalommal órákra megszakad). Telekomos netem is volt, az úgy elment, csak azzal kis sebességű netem volt, ezért volt rá panaszom, de alapjáraton jó szolgi.
2021. júl. 9. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ hol. Nálunk egyedül a Digi stabil, két utcára tőlünk a T csoport. A munkahelyen UPC van, ott szolgáltat a T is, de náluk hetente van szolgáltatás kiesés.
2021. júl. 9. 16:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Jaj... Bocsánat, de én a MOBIL szolgáltatásra lettem volna kíváncsi.
2021. júl. 9. 17:40
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Én telenoros vagyok és sosem volt gondom a nettel. Figyelmeztet sms-ben ha 100MB alá esik a net mennyisége, és nagyon korrektül működik, tényleg sose volt vele gondom.
2021. júl. 9. 21:46
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

A három nagyhoz volt szerencsém

Tapasztalatok:

Telenor:

-Békéscsaba szabadtéren sokszor "csak segélyhívás"

-Esztergom utcán "4G" maximum 5 megabit, épületben 2 megabit.

Voda:

-Esztergom, megy rendesen de a sebességgel voltak problémák.

Telekom:

-Esztergom belváros, stabil 100-120megabit letöltés, 15 körüli ping

-4K youtube, netflix, stb probléma nélkül.

Haverom vodás, én Telekomos.

Ha mobilon játszunk, akkor neki folyamatosan laggol, de ha megosztom a netem és ő is az enyémről játszik, akkor tökéletesen megy mindkettőnknek.

2021. júl. 10. 10:00
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha van rendes lefedettseg a kornyekeden, akkor a Digit ajanlom. Ennyi penzert ajandek.
2021. júl. 10. 22:09
 7/12 anonim válasza:
89%
Vodafone vagyok a több ezer forintos mobilnet szart se ér. Néha úgy dönt hogy bocs de nem müködök.
2021. júl. 11. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Én mind a négyet próbáltam.

A Telenor, a Telekom és a Vodafone szinte minden kis faluban rendelkezik 4G hálózattal. Átlag 20-50 Mbit/s a sebessége, de jó helyen tartósan 100 Mbit/s felett is lehet (főleg ha stabil térerővel 4G+ hálózat is elérhető). Minőségre ez a három közel egyforma, inkább adott helyen lehetnek eltérések (pl. az egyiknek lehet, hogy a szomszédban van a tornya, míg a másiké távolabb).

A Digi sávja a másik három szolgáltatóhoz képest sokkal kisebb. Emiatt az elérhető sebesség is alacsonyabb. Jó térerő mellet 5-10 Mbit/s között szoktam mérni (ha nagyon a torony közelében vagyok, akkor felmehet 15 Mbit/s-ig, de ez felett nem nagyon sikerült mérnem). Böngészésre, Facebookra, Messengerre és nem HD YouTube videókra elég a sebessége. Cserébe sokkal olcsóbb, mint a másik három szolgáltató (legalább 3-4-szer alacsonyabb az ára). Ár/érték arányban elégedett vagyok vele. Viszont nincs mindenhol Digi, ezért érdemes Dual SIM-es telefonban használni, és lehet mellette akár még egy (kisebb 1-2Gb-os) mobilinterneted a másik szolgáltatónál. Én (is) így csinálom.

2021. júl. 11. 17:06
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Válasszuk ketté a Telekomot, régi, rézbetétes kábeles, a DSL net. És van az optikai kábeles net. Ez utóbbi nagyon jó, tv, internet és vezetékes telefon. Tehát ahol telekomos optikai van, nyugodtan rá lehet csatlakozni, megéri, még ha drágább is.
2021. okt. 10. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 Azt vágod, hogy itt most MOBIL netről volt szó?
2021. okt. 10. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!