Akik 3-4 éve androidos telót használnak, miért mondják mindig, hogy semmi baja a telefonjuknak?
Kedves privátban válaszoló!
Igen, magyar vagyok... ez annyira meglepő egy magyar oldalon?
Azt meg ha megengeded, nem fogom szégyennek tartani, hogy képes vagyok az anyanyelvem szabályainak megfelelően írni.
Mellékes megjegyzés, hogy jobb teledonokon állítható a billentyűzet kiosztása. Ez nem fizikai billentyűzet, ahol fixen adottak a billentyűk. ;)
További mellékes megjegyzés, hogy szerintem vessző, illetve nagy kezdőbetű az angol nyelvben is létezik.
És végül: "életben", és nem "eletbe".
De tudom, te nagyon drága telefonról írtál, neked ez már sok lenne...
"De tudom, te nagyon drága telefonról írtál, neked ez már sok lenne..."
.. mert nem irtam le ,hogy angol bill.rol irtam..omg!
Azért, mert semmi baja. Ha nem a legolcsóbb belépőszintű Androidot veszed és nem pakolsz fel rá ész nélkül minden vackot, akkor bizony vígan és döccenés nélkül működik 3-4 éves korában is.
De ha vérpistike módjára a legolcsóbb Xiaomira rápakolsz egy custom ROM-ot aztán telebaszod appokkal, az persze, hogy be fog lassulni.
Nekem a 3 éves Androidom tökéletesen működik, nem lassult be, nem akadozik és az akku is 2 napot bír, pedig használom rendesen. És ez még nem is csúcskategória, csak egy jó középkategóriás, 3 éve volt 100 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!