Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akik 3-4 éve androidos telót...

Akik 3-4 éve androidos telót használnak, miért mondják mindig, hogy semmi baja a telefonjuknak?

Figyelt kérdés
Mikor megkérdezik tőlem miért váltottam iPhone-ra, akkor mindig azt mondom, hogy mert az androidos telefonjaim kb. 2 év után belassultak, elromlott rajtuk több dolog stb. És erre mindig jön a válasz, hogy ők x ideje használják ugyan azt az androidos telefont, és semmi baja nincs. De ahogy meg nézem őket miközben használják, látom ahogy szét akadozik nekik meg ilyenek. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy Androidos telefon 3-4 év után hibátlan legyen. Vagy csak ő nekik nem tűnik fel mert megszokták?
2021. okt. 28. 10:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%

Kedves privátban válaszoló!

Igen, magyar vagyok... ez annyira meglepő egy magyar oldalon?

Azt meg ha megengeded, nem fogom szégyennek tartani, hogy képes vagyok az anyanyelvem szabályainak megfelelően írni.

Mellékes megjegyzés, hogy jobb teledonokon állítható a billentyűzet kiosztása. Ez nem fizikai billentyűzet, ahol fixen adottak a billentyűk. ;)

További mellékes megjegyzés, hogy szerintem vessző, illetve nagy kezdőbetű az angol nyelvben is létezik.

És végül: "életben", és nem "eletbe".

De tudom, te nagyon drága telefonról írtál, neked ez már sok lenne...

2021. okt. 28. 13:08
 22/27 anonim ***** válasza:
86%
Azt elfelejtettem, hogy nem kell ám üzengetned! De ha mégis, akkor kérlek, próbálj meg szavanként kevesebb, mint 1 hibával írni!
2021. okt. 28. 13:13
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

"De tudom, te nagyon drága telefonról írtál, neked ez már sok lenne..."

.. mert nem irtam le ,hogy angol bill.rol irtam..omg!

2021. okt. 28. 13:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert még nincs baja, mi baja lenne ?
2021. okt. 28. 13:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert semmi baja. Ha nem a legolcsóbb belépőszintű Androidot veszed és nem pakolsz fel rá ész nélkül minden vackot, akkor bizony vígan és döccenés nélkül működik 3-4 éves korában is.

De ha vérpistike módjára a legolcsóbb Xiaomira rápakolsz egy custom ROM-ot aztán telebaszod appokkal, az persze, hogy be fog lassulni.

Nekem a 3 éves Androidom tökéletesen működik, nem lassult be, nem akadozik és az akku is 2 napot bír, pedig használom rendesen. És ez még nem is csúcskategória, csak egy jó középkategóriás, 3 éve volt 100 ezer.

2021. okt. 28. 13:50
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Iphone-okon állítható a billentyűzet, kisanyám. :) Tudom, mert nekem is az van, angol volt berakva alapból, de pár kattintás volt beállítani a magyart (sőt, mellé még az oroszt is megcsináltam, simán váltogatok közöttük). Úgyhogy erről ennyit. :)
2021. okt. 28. 14:15
 27/27 anonim válasza:
Xiaomi MI A3 telóm van. Mivel Android One program része, így Stock Android van rajta. Nekem nem lassult be egyáltalán, pedig ez egy alap telefon. A gyári alap Android két év után is hasít a telefonon, frissítések is jönnek. Én nagyon megszerettem a stock Android rendszert.
2021. okt. 30. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!