Milyen az iPhone SE 2020 telefon akkumulátora?(olyanok válaszoljanak légyszi, akiknek ilyen telefonjuk van)
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 1821 mAh-s, azt is, hogy az Apple oldalán meg lehet nézni, hogy mennyi ideig képet hangot/videót lejátszani egy töltéssel.
De engem most NEM A HIVATALOS adatok érdekelnek, hanem hogy ténylegesen mennyit bír egy töltéssel?
Ritkán internetezésre, de leginkább telefonálásra használnám, de arra nagyon sokat.
KB HÁNY ÓRA ALATT MERÜL LE? KIBÍRJA EGÉSZ NAP?
Köszönöm szépen, ha válaszoltok!
2020. okt. 11. 15:18
1/5 anonim válasza:
Nekem még viszonylag friss, de eddig csak jót tudok mondani. 1,5-2 napot kibír töltés nélkül nekem. Ha nagyon sokat használod reggeltől estig akkor este azért kell majd tölteni, de fogja bírni. Idővel nyíródik szegény akksi ,de fél-1 évig tuti lesz szerintem.
2/5 anonim válasza:
simán kibír egy napot.
ha nyüstölöm, fotózás videózás stb akkor nem baj ha van egy pótaksi, de hát ez más komolyabb telefonnál is így van.
3/5 anonim válasza:
ha csútkára merited az 5 óra képernyő idő megvan
így kalkulálj
4/5 anonim válasza:
3 honapja hasznalom kb ugyanarra amit irtal. Nekem egy nap alatt 30%-ra merul a 100-rol. Ez szerintem tok jo.
5/5 anonim válasza:
Nekem ilyen telefonom van, 24 órát simán kibír egy töltéssel és marad kb 20% egy nap után. A képernyőidőm átlagosan 4 óra szokott lenni egy nap. Szerintem nagyon jó kis telefon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!