Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan okostelefon ami 6...

Van olyan okostelefon ami 6 colos?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék bazi nagy kijelzős telefont venni! De amit szeretnék az hogy 6 vagy 8gb rammal legyen és 6 vagy 6.2 colnál ne legyen nagyobb! iPhone kizárva az nem kell! Néztem Samsungot de 6,5 kezdődik a jobbnak! Más részt dönteni se tudok hogy milyet vegyek! Méretnél rajta leginkább meg ugye hívás sms fogadás! YouTube-nék! 100E ftig mennék maximum! És azt sem tudom hogy 4g-set vegyek 5gset vegyek! Nyilván az is fontos hogy nagyobb ram legyen benne mondjuk legalább 6 GB! De a kijelző méret nagyon zavar hogy 6.5 től vannak! Amit kinéztem az Samsung Galaxy S52 5gb de az 150 ezertől kezdődik és szintén 6.5 colos! Esetleg aki jobban benne van a telefonokban tudna ajánlani valami nekem valót! 6 vagy 6.2 collal megtudnék barátkozni ami legalább 6 GB rammal van! Köszönöm előre is mindenkinek! Általában nehezen tudok dönteni sajnos ezen még változtatnom kell!

2021. okt. 26. 06:44
1 2
 1/12 anonim válasza:
Van
2021. okt. 26. 06:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Arra gondoltam hogy akinek ilyen probléma vagy volt az mit talált ki, vagy esetleg meglehet barátkozni a 6.5 collal?
2021. okt. 26. 07:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez jó lehet? Sony Xperia 10 III
2021. okt. 26. 07:20
 4/12 anonim ***** válasza:
160-ért elég gyenge,csak közepes chip van benne.csak sajnos ennél jobbat nem fogsz találni ebben az árban.
2021. okt. 26. 07:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne a kijelző képátlóját nézd, hanem a telefon szélességét. A régi 6 colosok kb. 80 mm szélesek voltak, ma ugyanez (keskenyebb képaránnyal) kb. 70 mm.
2021. okt. 26. 08:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Én több mint egy évig keresgéltem kompakt telefont, aztán - mivel egyik sem felelt meg az összes igényemnek - vettem inkább egy 6.5 colosat. Kb 3 napig tartott megszokni, pedig nincs nagy kezem.
2021. okt. 26. 09:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod meglehet szokni? Mert most egy 5,5 colos telóm van Nokia 5.1 2gb rammal már 3 éve megvan de annyit lassuskodik meg fagy hogy legszívesebben ketté törném ezért szeretnék egy jobb telót de nem túl nagyot! Maximum a 6.2 col ami méretben azt mondanám hogy oké! Keresgélnek!
2021. okt. 26. 10:03
 8/12 anonim ***** válasza:
2021. okt. 26. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Meg lehet szokni. Én Galaxy S7-ről váltottam, az még kisebb, mint a tiéd. Szerintem nyugodtan mehetsz 6.4~6.5 collig, már csak azért is, mert az alatt csak nagyon gagyi vagy nagyon drága telefonok vannak.
2021. okt. 26. 11:45
 10/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem gond az ha nem csucs chip van benne

meret se gond, inkabb sulyra figyelj ami nehez azt nehezebb megszokni mivel hozza kell edzodnod

2021. okt. 26. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!