Ez hogy működik az iPhone 12 esetében?
Ha van otthon töltőfej akkor abba való "Lájingos" alma kábelt kell venni a töltéshez és kész.
Ha USB-C -sakkor a csomagban lesz egy erre alkalmas kábel.
Bármelyik töltőfej jó. Túl gyors töltőt szerintem nem túl jó venni. Sima 5W -os a hosszú életű akkumlátor titka.
Töltőfejhez való kábelt kell megvenni.
Átalakítót a fej/fül hallgatóhoz nem adnak, azt is meg kell venni, ha olyat szeretnél használni sajna. vagy veszel BT fülest amerre terelni szeretnének...
Telefon mellé csak egy USB-C - "Lájning" kábel jár és szlussz.
Ja meg papirok (matrica, leírás), sim tű.
Lájning :DDD jajj :DDDD
USB-C lightning kábel jár az iPhone 12-höz, semmi más nem.
A 6S töltőjébe (ami USB-A) ezt nem tudod bedugni sajnos.
Vagy veszel egy USB-A - USB-C átalakítót, vagy veszel egy USB-C töltőt. Ami így néz ki: [link]
Ez a gyári töltőt sok boltban meg tudod venni (220volt, alta, emag, edigita, mediamarkt, stb...) Érdemes megvenni, mert túl fogja élni a telefonodat bőven és minden más USB-C kábellel tölthető cuccodat is lehet vele tölteni. A 8000 forint környéki ára pedig nem drága. Egy másik hasonlóan minőségi töltő is kerül ennyibe, sőt még drágábba.
Még a Spigen töltőjeit tudom ajánlani, jó minőségüek, megbízhatóak: [link]
De a Belkin töltők is jók.
Füles:
Lightning - Jack átalakítóval tudod használni a fülesedet.
Ebből is van annyi féle mint csillag az égen.
6s töltője úgy ahogy van jó hozzá.
Ha van egy ilyened nem értem mi ez a cigány kerék...
Jajj de hüle vagyok!! :D
A 6S töltője a 6S kábelével jó!
Mivan? Na akkor összegezzük hogy mit értettem
Van egy iphone 6S-sem. Ehhez van egy töltőkábel meg egy fej. A iphone 12-höz jár egy töltőkábel. Ehhez a töltőkábelhez nem jó a 6S-hez járt töltőfej, venni kell egy másikat.
Illetve vennem kell Jack-lightning átalakítót hogy használjam a fülesem
iPhone 6 óta ugyan az a töltő csatlakozó a telefonon.
Ez csak az Ájfón faxsága hogy nem a mindenki által használt USB variánsokat használja, de legalább nem változott.
Az amkikor minden telefonhoz másik töltő kellett az 20 éve volt.
6s töltőfeje kábelestől ugyan úgy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!