Iphone 12 Mininél meg lehet szokni a teljes képernyős dolgot?
Sosem volt még olyan iphoneom ami így teljes képernyős lett volna, és kicsit félek ettől mert mikor próbálgattam a boltban, valahogy nem állt rá a kezemre. Egyszerűen nem tudtam, hogy kell kilépni az appokból, hogy mész rá a főmenüre és onnan vissza stb..viszont a másik kinézett telefonom az SE 2. itt érdekes mód nem voltak gondok, valahogy tudtam elsőre hogy kell használni. Itt a főgomb kedvez nagyon, meg kicsit kényelmesebbnek tartottam pedig régen 4s méretekhez szoktam hozzá. A miniben pedig a színek miatt is gondolkozom mert ritkán látok lila, mentazöld színű telefonokat és ezek nagyon tetszenének. Szóval lehet még új generációs volt nekem ez és azért nem tudtam úgy irányítani a mobilt. Ennek ellenére nem tudok dönteni sajnos még mindig pedig pénzben egyikkel se lenne gond, itt az a fontos hogy tökéletes legyen a döntésem.
Iphone 12 mini:
-Kedvező színek (lila, zöld, kék)
-Praktikus kis méret amire rég vágyok (nem tepsit akarok)
-Nincs fölösleges plusz oldal mint az SEnél (ahol van a képernyő számláló, keresés stb.és nem lehet kitörölni) ez még az 5sben is zavart
-Itt nem tudtam valahogy figyelni a kényelmes fogásra mert bosszantott hogy nem tudok eligazodni rajta hogy mit hogy kell stb...
Iphone SE 2020:
-Itt is kedvező a kis méret de valamivel nagyobb
-Kényelmes fogást tapasztaltam, sőt könnyű szinte légiesen
-Főgomb, ezt hiányoltam nagyon mióta váltottam más telefonokra
-Nem teljes képernyős, viszont az előlap érdekes full fekete így képernyőzárban nem venni észre ezt de ez nem zavart annyira
-Kevés szín viszont itt a fehér tetszik
Iphone 13 minit még annyira nem nézegettem de itt nem tudom mi lenne jó nekem még. Méretileg mintha nagyobb lett volna a 12 mininél de lehet pillanatnyi csalódás volt. Itt a színek közül hát kevés van ami tetszik, a pink nekem tökre halvány bézs inkább lilás ami nem tetszik..viszont sokan dicsérik hogy ez jobb mindenben bármelyik másik iphonennál..
Segítsetek dönteni, megbolondulok ebben hogy mindig valamiért változik a döntésem.:D Azért is fontos mert ilyen drága mobilt még nem vettem.
5 perc volt átállni... 5! :D
most kaptam egy 8+-t amin még van ugye főgomb és állandóan simogattam a képernyőt hogy lépjen már ki az appból :D
Maximum 1 délelőtt átállsz az új műveletekre
Nekem kellett egy nap,hogy megszokjam.
6rol váltottam 12re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!