Miért nem működik iOS 15 frissítés óta rendesen az iphone 12 pro maxom internet megosztása?
Figyelt kérdés
Amióta upgradelt a telefon, azóta a torrentezés, discord hangcsatornák, és a telegram nevű alkalmazás nem működik. Minden más igen. Le merem fogadni hogy biztos lenne még ami nem működik, csak még nem tártam fel. Már próbáltam resetelni az internet beállításokat is, de egyszerűen nem akar működni, és már nagyon elegem van. Pont nemrég váltottam iphonera androidról, de nagyon gondolkodom, hogy inkább visszalépek....2021. okt. 24. 06:59
1/3 anonim válasza:
Frisitteted a hibajavito valtozatra?
2/3 A kérdező kommentje:
igen... szóval tényleg nem értem :/
2021. okt. 24. 20:33
3/3 anonim válasza:
Rendbe fog jönni,nekem a messenger volt rossz hetekig.Nem a telefon hibája,ha nem javul szerviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!