Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Váltsak Iphone 12-re?

Váltsak Iphone 12-re?

Figyelt kérdés
Iphone XR-rem van 2 és fél éve, és lehet lecserélném 12-re, de nem vagyok benne biztos. Megérné? Nem feltétlen kell nekem a legújabb ( a 13 ), de ha megéri váltani 12-re, azt lehet akkor megtenném.

2021. okt. 17. 19:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem X van, erősen hezitálok, hogy 12/13 próra érdemes-e cserélnem, vagy sem. Nekem fontos, hogy az X alap és tele kamerája meglegyen, úgyhogy a sima 12/13 mindenképp visszalépés lenne, mert ott nincs tele, csak az alap nagylátó és egy ultra nagylátó.

A harmadik, nagylátó kamera néha nagyon jól jönne, ezért is töröm sokat a fejem. Viszont még mindig egészen használható az X, szoftveresen nem érzem akkora szükségét a cserének és nem lehet olyan jó áron eladni, hogy csak kicsit kelljen kiegészíteni. Viszont irreálisan drága a 12-13 pro, akkora beruházást meg nem ér meg nekem a csere, ezért mindig úgy döntök, hogy inkább használom tovább az X-et, amíg lehet.

2021. okt. 19. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!