Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire váltsak Iphone Xr-ről?

Mire váltsak Iphone Xr-ről?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy Iphone XR telefonom. Szeretném lecserélni. Ebben kérném a segítségeteket. Az első kérdésem, hogy Iphone-on belül mire érdemes váltanom? Illetve gondolkozok androidban is.. Xiaomi vagy Samsung, Huawei esetleg.. szeretem a nagy telefonokat, legyen szép a kamerája (főleg az éjszakai fotók) illetve legyen jó az üzemideje. Ti mit ajánlotok?

2021. okt. 7. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Mindenképp Xiaomi.

Kisebb keret esetén Note 10 Pro nagyobb esetén Mi 11!

iost hanyagold

2021. okt. 7. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Mennyi az anyagi keret?

Apple -en belül egyértelműen a 13 széria jelen esetben.

Ha most veszel egy 11 -et akkor egyel lépsz ellőre, annak nem sok értelme van. 12 is nagyon hasonló szitu...

Androidból meg annyi van mint égen a csillag.

Arra azért figyelj hogy középkategóriás android sebességben visszalépés lesz A12 még elég potens CPU...

Csak felső kategóriás CPU maradna meg a sebesség vagy lépnél ellőre.

Ettől még egy középkategóriás is használható darab.

Androidon viszont többnyire csak 2 év támogatás van. Samsungnál 4-5.

Xiaomi nem rég jelentette be hogy 3 év a Mi szériához. Abból mi lesz még nem tudjuk...

2021. okt. 7. 17:19
 3/10 A kérdező kommentje:
A keret 400.000Ft .. 1 éve gyűjtök már valami újra. A Xiaomi-nak elvileg az éjszakai fotói zajosak (elmosódnak, nem élesek) ez nem tudom mennyire igaz.
2021. okt. 7. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

"szeretem a nagy telefonokat, legyen szép a kamerája (főleg az éjszakai fotók) illetve legyen jó az üzemideje."

Ebben az esetben ha iPhone-t szeretnél akkor a 13 Pro Max a megoldás.

Androdhoz nem értek. Talán az S21U. De a 13PM lenyomja azt is.

2021. okt. 7. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Sima iPhone 13 335 től indul.

13 Pro meg 425 től.

Xiaomi más liga. Mi telefonjai jóval jobbak mint a Poco meg Redmi, de nem csak fotóban vannak lemaradva. Tisztességes telefon, de nem alma szintű.

Éjjeli fotók sok helyen okoznak gondot, Xiaomi középkategória képességei a középkategóriás képességeket tudják, nincs új a nap alatt. Felső kategóriások szerint a 11 Ultra elég jó. Bár az meg nem kapható Európában. Huawei volt penge fotózásban a Kínai dömpingben de ők meg ugye most leszakadtak...

Samsung még komoly játékos, de ők majd januárban mutatják be az újat...

2021. okt. 7. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:

12 PM vagy 13 Pro vagy 13 PM

Te választasz

2021. okt. 7. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp 12es széria ,vagy a 13mas.De ha ennyi pénzed van rá ne a sima modellt vedd.
2021. okt. 7. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Xr,nekem is xr volt és egy 12 pro maxra váltottam,egyáltalán nem bántam meg az uzemido az tökéletes nagyon fasza kis telefon a mindennapi felhasználásra én imádom. Gyakran nézek rajta filmeket is amit nyilván nagyon jó egy hatalmas képernyőn. Nagyon más lesz a kijelző is nagyon fogod élvezni mivel oled nem LCD… sokkal jobb! Imádom!
2021. okt. 10. 01:24
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Jöhet a lepontozás. Az apple telefonok borzalmasan túlárazottak, pedig teljesítményben alig vagy egyáltalán nem tudnak többet, mint az androidos társaik. Persze ha neked van rá pénzed vegyél csak olyat, biztos menőbb is, de az értéke semmivel sem több.
2021. okt. 12. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9 Miről beszélsz?:D

Az Apple csak felsőkategóriás készülékeket gyárt,tehát meg kell fizetni!

A többi gyártó,alsó,közep ileltve felső kategóriában gyárt.

PL : Samsung galaxy A széri,olcsób.A samsung galaxy note széria mennyibe is kerül?Hmm,300-500.000ft.

Na erről ennyit.

2021. okt. 12. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!