Milyen iphone-ra váltsak?
Sziasztok.
Volt már eddig iphone 4s és 5sem is de most szeretnék váltani. Csak nem tudom melyikre, mert elég sok van :D. Melyik érné meg amit használhatok 3-4 évig is akár? Hogy mennyi pénzt szánok rá, nos gyűjtök és vennék belőle egy olyan iphonet ami megéri az árát. Nektek milyen van most éppen?. A telefon nálam a mindenem. Androidos telót ne ajánlatok, mert mindig is az ios-hoz szoktam és azt szeretem. Maradok csak iphone-nál. Ja még egy dolog, ha lehet ne legyen tégla méretű, vagyis ne kelljen 2 kézzel fogni :). 22l
pontosan tudni kellene mekkora összeg áll majd rendelkezésedre, mert hát a határ a csillagos ég...
a 8-at ajánlanám, az már elég új és nem nagy méret.
a 6s-t ajánlották sok, az már azért elég régi telefon. Ha futja újabbra akkor hanyagold - nem lesz hozzá alkatrész ha javításra szorul!
Ha több pénzed lesz akkor pedig az újabbakból a kissebbek nagyon jó méretüek és nnagyoj jó használni őket,
De az SE2 is valszeg tényleg jó telefon lesz - és szerintem a 8-as házába fognak valami újabb belsőséget rakni.
Kedves 7-es te tipikus iphone utáló vgagy ne igaz? :)
Végig se olvastad amit írtam, hogy NEM KELL ANDROID!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!