Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen iphone-ra váltsak?

FizzySunflower kérdése:

Milyen iphone-ra váltsak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Volt már eddig iphone 4s és 5sem is de most szeretnék váltani. Csak nem tudom melyikre, mert elég sok van :D. Melyik érné meg amit használhatok 3-4 évig is akár? Hogy mennyi pénzt szánok rá, nos gyűjtök és vennék belőle egy olyan iphonet ami megéri az árát. Nektek milyen van most éppen?. A telefon nálam a mindenem. Androidos telót ne ajánlatok, mert mindig is az ios-hoz szoktam és azt szeretem. Maradok csak iphone-nál. Ja még egy dolog, ha lehet ne legyen tégla méretű, vagyis ne kelljen 2 kézzel fogni :). 22l

2020. febr. 18. 01:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%
Én XS-est vennék. 220k körül már kapsz (turbado.hu) és nem szabad elfelejteni, hogy a tavaly előtti csúcsmodellről beszélünk. Oled kijelző, illetve a 11-es sajnos a belépő szintű (mint az XR), illetve nekem nem is tetszik. Szerintem az XS jó döntés mivel még olcsóbb is mint a 11-es
2020. febr. 18. 15:15
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, mindre ment a zöld kéz :).

Nos még mindig nem tudok dönteni...

Még egy kérdés hol vegyem majd meg?

Neten vagy boltban?

Amúgy jelenleg az iphone 11 és az iphone 8 között agyalok. Tudom ég és föld, de a 8 a mérete miatt tetszik, a 11 pedig úgy mindenben :D. De mondjuk kicsit drága, de ha már vesek egy telefont akkor olyat veszek ami 5-6 vagy akűr több évig is használható mintha akkor vettem volna. És persze a kamera is fontos nekem, nem vennék sima kamerát csak úgy, ha már telóval is tudok :D. Az iphone 11 pedig ígéretes,sőt láttam sokan írtál az aksi ideje fantasztikus. Mit gondoltok?

2020. febr. 18. 16:03
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"Neten vagy boltban?"

Én a neten szoktam a szolgáltatómnál (telekom)

Sokan azt lenézik hogyha valaki szolgáltatónál vesz telefon és nem boltban, nem tudom miért, majd talán megvilágítják a kérdést :D

Normális boltokból, hivatalos apple premium resellerektől istyle, icentre, ... lehet neten rendelni.

"Amúgy jelenleg az iphone 11 és az iphone 8 között agyalok."

A 8 138x67 mm a 11 pedig 150x75 mm

elhanyagolható a méretbeli különbség.

ha van pénzed a 11-re akkor csakis azt vedd meg! több generációval újabb, sokkal jobb a kamera, sokkal jobb az akkumulátoridő, sokkal jobb a kijelző, sokkal jobb az egész úgy ahogy van!!

én a 8 plusról váltottam a 11 prora és csak tátottam a számat mennyivel jobb!!

ezzel biztos nem lesz 4-5 évig gond! Max at akku megy tönkre, de az nem iPhonefüggő dolog, mindenben tönkremegy. És 4-5-6 év múlva is biztos lesz hozzá cserealkatrész.

Az iPhone 8 és 8 plus 2017-ben jelent meg.

2020. febr. 18. 16:28
 14/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Akkor mindeképp gyűjtök az iphone 11-re.

Az szerintem tökéletes lesz évekig.

Sokan azt mondják, hogy drága és nem éri meg de szerintem simán megéri. Az én telefonom lesz nem az övéké...

Szerintetek melyiks szín és tárhely lenne megfelelő? :)

Én a lilát választottam csak a tárhely kérdéses még.

2020. febr. 18. 16:51
 15/30 anonim ***** válasza:
77%

"Az szerintem tökéletes lesz évekig."

4-5 évig biztosan jó lesz.

"Sokan azt mondják, hogy drága és nem éri meg"

aztán megveszik az olcsó droidos szutykot és jönnek ide a gyakorira kérdezgetni hogy ez miért nem megy, az miért nem működik, miér ilyen lassú, stb. :DDDDDD

"Szerintetek melyiks szín és tárhely lenne megfelelő? :)

Én a lilát választottam csak a tárhely kérdéses még."

tipik csajos kérdés? melyik szín legyen????

mi férfiak 8-10 színt látunk kb... eleve a lilát értelmezni sem tudjuk :D szóval ilyent tőlem ne kérdezz! :DDDDDDDD

64 giga is elég lehet. Elég jól tömöríti a képeket és videókat az új formátumban.

Én a 128 gigával elvoltam 2 évig úgy, hogy nem töröltem róla semmit. 20000 kép volt rajta :D (mindent fotózom az a jegyzet nálam - ha meglátok valami a boltban lefotózom így "írom fel")

2020. febr. 18. 17:06
 16/30 A kérdező kommentje:

Köszi :D.

Amúgy honnan tudnám, hogy lány vagy srác vagy? :)

Nos maradok a lilánál mert az a kedvenc színem.

Tárhelyben még döntök, ha már ilyen telót veszek akkor legyen sok a tárhelye :D. Igaz androidosok mindig találnak valami hibát és ide jönnek panaszkodni, míg nekem az eddigi iphonokkal semmi baj nem volt max képernyőleválás de az azért mert leesett :D. De amúgy semmi ténylg, androiddal pedig mindig volt valami bármilyet vettem, így csak is iphone. :D.

2020. febr. 18. 17:15
 17/30 anonim ***** válasza:
51%

#5-os vagyok

Én feheret fogok valasztani és 62gb-osat :)

2020. febr. 18. 17:30
 18/30 A kérdező kommentje:

Az is jól néz ki :D.

Fehér vagy lila...mivel volt fehérem így lila lesz :).

Csak hol vegyem majd meg szerintetek?

2020. febr. 18. 18:01
 19/30 anonim ***** válasza:
51%

Jaj elozo vagyok, 64 gbot akartam irni :D

Amugy kerdezo!

Melyik szolgaltatohoz tartozol? Mert attol fuggoen, hogy milyen csomagod van lehet kapni kedvezmenyt (Telekomnal). Akar 70 ezerrel olcsobb is lehet :)

De a 6S-emet a bestbytenal vettuk. Szerintem teljesen mindegy hol veszed:) Bestbyte, Mediamarkt, Edigital... :)

Nezd vegig, hogy esetleg hol olcsobb :) bar nagy kulonbseg nem hiszem, hogy lesz. Max 10 ezer de az is tobb mint a semmi

2020. febr. 18. 18:41
 20/30 A kérdező kommentje:

Nos telenoros vagyok jelenleg :)

Nem tudom a telekom és a telenor ugyanaz vagy teljesen más csak hasonló a neve? :D

2020. febr. 18. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!