Milyen színben vegyek mobilt?
Most sajnos sok mindenben döntésképtelen vagyok így hiába tetszik 3 féle mobilszín, nem tudok dönteni.
-halvány lila
-halvány menta zöld
Mindegyik tetszik bár eddig csak 1-et láttam élőben. A lilát láttam de valahogy nem úgy néztem rá először hogy "Na ez lesz az igazi" hanem úgy mint ahogy elképzeltem ilyen színűre. De szép volt. Viszont a zöldre is kíváncsi lennék élőben, félek kicsit mert sokak szerint élőben sokkal jobban halványabb mint videókon vagy képeken. De nagyon tetszik valamiért. Mindkettő halvány így illene hozzám. A zölddel sok mindent tudok összehasonlítani mint szeretem amúgy is a természetet, a zöld leveleket a fákon, ősz is passzol hozzá ami a kedvenc évszakom. De semmi ilyen színű holmim nincs amivel párosíthatnám, sőt táskákból se láttam neten se hasonlót ami nem gond csak szeretek párosítani. A lila viszont valamiért sokszor megbabonáz, nem a legkedvencebb színem de nagyon vonz néha, ha üdítőkön látok lila borítást megveszem, neten láttam egy klassz lila táskát is ami pont illene hozzá és tetszik is viszont a lilához sajnos nem sok mindent tudok azonosítani. Nekem ezért fontos is a szín, tokot nyilván teszek rá de akkor átlátszót. Próbáltam már érmét feldobni de valahogy sosem tetszett a kapott válasz. Ma érdekes zuhanyzóban pont a szivacsrózsa ami egymás mellett volt pont lila és ilyen menta zöld színű volt na mondom, ez tuti valami jel hogy el kéne végre döntenem. Hogy döntsek? Öltözködésemhez mindkettő passzolna az a gond..ja lány vagyok.
amúgy szerintem döntöttem.
persze élőben még döntés előtt megnézem de a zöld lesz, mert így képeken és videókon nagyon tetszik. lila is szép de valahogy nem nyűgözött le.
persze megnézem, jó hogy mondod.
lilát láttam de sehol nem raktak ki még zöldet sajna pedig úgy egyszerűbb :D
szocializmusban az olcsó fröccsöntött műanyag dolgoknak
jó kis hasonlat bár nem hiszem hogy bárki egyből erre gondolna első blikkre :D de megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!