Patyaa22 kérdése:
Szeretnék venni egy iphone 6 plust milyen színben vegyek? 16f
Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 00:35
1/10 anonim válasza:
Amilyenben akarsz... Nekem a Space Grey tetszik, másnak lehet a Silver, ez személyes preferencia kérdése.
3/10 anonim válasza:
Space gray, a tobbi egy fiuhoz szemely szerint bzis...😅
5/10 anonim válasza:
Space gray vagy Ezüst(ennek fehér az eleje) de az arany se rossz csak az olyan cigányos, szóval nekem az utóbbi színtől herotom van.
Végül is teljesen mindegy amelyik bejön neked, ja és készülj fel 16GB tárhely édes kevés lesz(ha igazán használni is szeretnéd a telót).
Újonnan gondolom Előfizuja ilyenek? Akkor kérd a szüleidet a 64 v. 128GB-ost vegyék nem sokkal drágább
6/10 anonim válasza:
Ha már a színét sem tudod önállóan eldönteni, akkor vannak ott gondok...
7/10 anonim válasza:
Ahogy a hatos írja...ha már a színválasztást is itt kérdezed, akkor baj van.
Én például arany színben vettem, mert azt hittem olyan csecse lesz...nos bebuktam, becseréltem fehérre. Az már szép.
Olyant vegyél, ami a szíved szerint tetszik. A fanyalgókat meg leugatod, oszt annyi...
8/10 anonim válasza:
Amilyen neked tetszik ,te fogod használni .
10/10 anonim válasza:
Szerintem fiúnak leginkább a fekete illik. Vagy maximum az ezüst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!