Milyen színben vegyek iPhone 5S-t?
Ez jött privátban a kedves kérdezőtől:
"Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Milyen színben vegyek iPhone 5S-t?
"Inkább add nekem a pénzt, ha ennyire impotens vagy, hogy a telefon színét se tudok kiválasztani."
Az üzenet szövege: Tudod te hogy mit jelent az, hogy impotens????????xd :D
Nagyon jót röhögtem most rajtad. Ritkán találkozni ilyen hülyével...:D"
Nyilván nem a szexuális teljesítményedet firtatom, hanem azt a mérhetetlen döntésképtelenséget, ami megmutatkozik a kérdésedben. Tehát ebben a kontextusban az "impotens" szó "tehetetlen"-t jelent.
Vegyél rózsaszínt, az való neked.
Ez esetben megkérdőjelezem az értelmi képességeidet is, mivel a nemeden kívül semmilyen információt nem adtál meg magadról, következésképpen ezen az oldalon senki, mondom SENKI nem tud rólad semmit, így nem is tud segíteni a témában.
Én, ha kikérem mások véleményét, akkor igyekszem ellátni őket a döntéshez szükséges információkkal. Na, te ilyenekkel nem fáradoztál, úgyhogy megsértődni sincs jogod, ha a saját hülyeségedből kifolyólag nem érkezik hasznos válasz.
Pl, hogy mi a kedvenc színed, milyen színű ruhákban szoktál járni, stb. Vagy feltehettél volna egy gyakorlati hasznossággal bíró kérdést is: melyik színen látszanak meg kevésbé a karcok, ujjlenyomatok.
A kérdésnek az a lényege, hogy olyanoktól kérdezel, akik tájékozottabbak nálad az adott témában. Ismétlem, itt senki nem ismer téged, tehát nálad jobban senki nem tudja megmondani, hogy milyen színű telefont vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!