Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen színben vegyek mobilt?

Milyen színben vegyek mobilt?

Figyelt kérdés

Most sajnos sok mindenben döntésképtelen vagyok így hiába tetszik 3 féle mobilszín, nem tudok dönteni.

-halvány lila

-halvány menta zöld

Mindegyik tetszik bár eddig csak 1-et láttam élőben. A lilát láttam de valahogy nem úgy néztem rá először hogy "Na ez lesz az igazi" hanem úgy mint ahogy elképzeltem ilyen színűre. De szép volt. Viszont a zöldre is kíváncsi lennék élőben, félek kicsit mert sokak szerint élőben sokkal jobban halványabb mint videókon vagy képeken. De nagyon tetszik valamiért. Mindkettő halvány így illene hozzám. A zölddel sok mindent tudok összehasonlítani mint szeretem amúgy is a természetet, a zöld leveleket a fákon, ősz is passzol hozzá ami a kedvenc évszakom. De semmi ilyen színű holmim nincs amivel párosíthatnám, sőt táskákból se láttam neten se hasonlót ami nem gond csak szeretek párosítani. A lila viszont valamiért sokszor megbabonáz, nem a legkedvencebb színem de nagyon vonz néha, ha üdítőkön látok lila borítást megveszem, neten láttam egy klassz lila táskát is ami pont illene hozzá és tetszik is viszont a lilához sajnos nem sok mindent tudok azonosítani. Nekem ezért fontos is a szín, tokot nyilván teszek rá de akkor átlátszót. Próbáltam már érmét feldobni de valahogy sosem tetszett a kapott válasz. Ma érdekes zuhanyzóban pont a szivacsrózsa ami egymás mellett volt pont lila és ilyen menta zöld színű volt na mondom, ez tuti valami jel hogy el kéne végre döntenem. Hogy döntsek? Öltözködésemhez mindkettő passzolna az a gond..ja lány vagyok.

2021. okt. 16. 17:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Na végre egy kifejtett válasz :)

Élőben még a zöldet megnézném de eddig sehol nem volt kirakva sajnos..

2021. okt. 16. 17:24
 12/24 A kérdező kommentje:
én mindkettő színt kedvelem de úgy kedvenc színem nincs.
2021. okt. 16. 17:26
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

Én a zöldet, vagy a kéket a feketén kívűl…

Teljesen mindegy, hogy kinek milyen színű fiú vagy lány. Telefont nem flexelésből veszünk.

Nekem is almám van, az androidtól idegbajt kaptam…

A telefon kinyithatós tokban van, így hátul a logó se látszik..

2021. okt. 16. 17:27
 14/24 anonim válasza:
100%
Nekem a fehér és a lila tetszik, a kettő közül a lilát választanám. Most lehet mondani, hogy nem a szín a lényeg meg lehet rá venni tokot, de én úgy vagyok vele, hogy ha már ennyi pénzt kiadok egy telefonra akkor az tetsszen is.
2021. okt. 16. 17:46
 15/24 A kérdező kommentje:
13.-na pont az ilyen kommentek miatt nem akartam kiírni és ezt már elmagyaráztam miért nem gondolom jó ötletnek...eleve nem flexelésből venném hanem hogy nekem tetszen!! de magyarázkodni nem fogok.
2021. okt. 16. 17:55
 16/24 A kérdező kommentje:
14.pont ez az...ezt nem akarom ezerszer leírni annak aki tokot mondja mindig válaszban :D...ezt nem értik meg! nekem igenis lényeg a szín.
2021. okt. 16. 17:56
 17/24 anonim ***** válasza:
67%

Nem azt mondtam hogy te Flexelsz, hanem azt, hogy AKI ezt teszi. Jó reggelt.

UI: Nagyon megkérlek hogy mindkét válaszomra nyomj pirosat, kérlek, sőt jelentsd is!!!?

2021. okt. 16. 19:14
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Akkor azt döntsd el hogy melyik színben ne vegyél mobilt.Más ötletem már tényleg nincs.A lila sötét szín,én olyat nem vennék.
2021. okt. 16. 19:22
 19/24 anonim válasza:
100%
Szerintem egy lányhoz jobban illik a lila szoval lilaba ved meg 😊
2021. okt. 16. 19:23
 20/24 A kérdező kommentje:
17.elgurult a gyógyszer?
2021. okt. 16. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!