Több hívást kaptam percek alatt egy angliai 44-es számról a mobilomra. Egyet se vettem fel, kinyomtam az összeset. Ez mi lehetett csalási kísérlet? Mi volt a cél?

"De a felvétel az nekem egyetlen fillérbe nem kerül nem is kerülhet sem itt sem a világ semmilyen országában."
Dehogynem. Telekomosként roamingolj mondjuk az EUn kívül. Szerinted a ki fogja fizetni a roaming különbözetet? Vagy nem erre gondoltál?

"Több hívást kaptam percek alatt egy angliai 44-es számról a mobilomra. Egyet se vettem fel, kinyomtam az összeset. Ez mi lehetett csalási kísérlet? Mi volt a cél?"
Kaptál választ a kérdésedre, felhívnak, hogy aztán visszahívd őket, és így viszont már vonják a kártyádról a pénzt.
Amíg nem hívod fel, nem lesz semmi. És igen, ha csak nincs gyereked Angliában, ez sima csalás lett volna.
A kommentjeid viszont krva pofátlanok, kicsit vissza vehetnél a stílusodból. Fogyatékos vagy, hogy nagy betűvel kell írnod? Mert mi nem vagyunk azok. Egy kommentelő rosszul válaszolt, te meg már meggyújtottad neki a máglyát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!