Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Több hívást kaptam percek...

Több hívást kaptam percek alatt egy angliai 44-es számról a mobilomra. Egyet se vettem fel, kinyomtam az összeset. Ez mi lehetett csalási kísérlet? Mi volt a cél?

Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

"De a felvétel az nekem egyetlen fillérbe nem kerül nem is kerülhet sem itt sem a világ semmilyen országában."

Dehogynem. Telekomosként roamingolj mondjuk az EUn kívül. Szerinted a ki fogja fizetni a roaming különbözetet? Vagy nem erre gondoltál?

2021. okt. 15. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

"Több hívást kaptam percek alatt egy angliai 44-es számról a mobilomra. Egyet se vettem fel, kinyomtam az összeset. Ez mi lehetett csalási kísérlet? Mi volt a cél?"

Kaptál választ a kérdésedre, felhívnak, hogy aztán visszahívd őket, és így viszont már vonják a kártyádról a pénzt.

Amíg nem hívod fel, nem lesz semmi. És igen, ha csak nincs gyereked Angliában, ez sima csalás lett volna.

A kommentjeid viszont krva pofátlanok, kicsit vissza vehetnél a stílusodból. Fogyatékos vagy, hogy nagy betűvel kell írnod? Mert mi nem vagyunk azok. Egy kommentelő rosszul válaszolt, te meg már meggyújtottad neki a máglyát.

2021. okt. 15. 15:21
 13/14 anonim ***** válasza:
36%
Mindenki fossa a baromságait, pedig a kérdező világosan leírta, hogy csengett a telefon, ő pedig nem vette fel. Nem kell mindjárt átverésre gondolni, rengeteg magyar él Nagy-Britanniában, sokan napi szinten tartják a kapcsolatot az otthoni rokonokkal, ismerősökkel. Néha még náluk is előfordul, hogy félretárcsáznak egy számot a hosszú telefonszámból.
2021. okt. 15. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi történt volna? Valószínűleg kinyomták volna rögtön, hogy hívd vissza őket. Akkor viszont máris te fizeted a számlát.
2021. okt. 15. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!