Több hívást kaptam percek alatt egy angliai 44-es számról a mobilomra. Egyet se vettem fel, kinyomtam az összeset. Ez mi lehetett csalási kísérlet? Mi volt a cél?

Ha nem vársz külföldi hívást senkitől, akkor a bejövő nemzetközi hívást tiltsd le.
Ilyeneket nem szabad felvenni.

"Van olyan ahol nincs ingyen a fogadás, hanem aki fogadja, attól vonják le, és nem alapdíjat."
Hát ilyenről én még soha az életben nem hallottam....
hol köthetek én ilyen szerződést mely szolgáltatónál hogy ÉN HÍVOK és AKIT HÍVOK ATTÓL VONNAK LE?? HOL? Megyek oda szerződni!

Itt nincs olyan, a külföldi gyanús hívásoknál van, hiába ki vagy akadva.
Rengeteg pénzt le tudnak húzni, attól hogy te nem veszed fel, sokan felveszik.

Ha Magyarországon vagy és magyar szolgáltatód van, nyugodtan felveheted a hívást - akár a galaxis tulsó pereméről is felhívnak - nem fogsz fizetni.
Ha érdekel ki hívogat vedd fel nyugodtan - jó eséllyel abban a pillanatban bontódni fog a hívás. Nyilván kézenfekvő, hogy visszahívni eszedbe ne jusson :)
"Rengeteg pénzt le tudnak húzni, attól hogy te nem veszed fel, sokan felveszik."
Most beszéltem ez ügyben a telekommal. Nekem van igazam. egyetlen egy fillérbe nem kerül és nem is kerülhet a felvétel.
A visszahívás na az igen. De a felvétel az nekem egyetlen fillérbe nem kerül nem is kerülhet sem itt sem a világ semmilyen országában.
Aki nem hiszi: telekom.

" és ha visszahivod, akkor neked számláznak."
Na ez meg a másik szuperokos... hát ha ÉN HÍVOM VISSZA akkor ugyan kinek másnak számláznának mint nekem???
Hát világos hogy nekem... de nem ez volt a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!