Sokszor miért vannak az iphone használókkal szemben előítélettekkel?
Figyelt kérdés
Sznob vagy biztos pénzes ember vagy csak menőzni akar oszt amúgy csóró, meg hasonlók.2021. okt. 14. 22:22
11/17 anonim válasza:
"A történetem annyi, hogy vettem egy iPhone 7-est, és ugye a laikus hozzá nem értők már megjegyezték, hogy na mi van ájfonod van? Úgy, h a teló 50e volt, amennyiért normális Android sincsen."
Nagyon sok van, egy P20 pro szabályosan lehugyozza. Ezért mondják, mert ennyi eszed van .
12/17 anonim válasza:
Vesz 50ért egy 6 éves telefont, és csodálkozik, hogy hülyének nézik? az igen
13/17 anonim válasza:
2021 végén venni egy telefont 2gb rammal, 4magos procival, kicsi, sima LCD kijelzővel, kicsi háttértárral, ócska kamerával, majd kijelenteni, hogy nincs normális androidos telefon? És ezt még megfejelni azzal, hogy miért nézik a fajtáját hülyének?? Teljesítmény
14/17 A kérdező kommentje:
Ki szerettem volna próbálni, hogy milyen az iPhone és úgy gondolom ez nem olyan nagy összeg azért, hogy megpróbáljam.
2021. okt. 15. 13:39
15/17 anonim válasza:
12-es
Az iPhone maga a tökéletesség! 3 generációval később is megérhet 500ezret, mivel az iOS az örök, soha nem romlik el, csak elavul.
Ezt csak úgy ideirtam☝️
Az androidos csúcstelefon az értékéből 1 év múlva használtan, 70%-ot veszít. Az iPhone max. 10%-ot. Szóval ennek meg is van az oka. 😉👍
16/17 anonim válasza:
15
Így van, már megjelenéskor is elavult volt.
17/17 anonim válasza:
Szóval 10%-ot veszít 1 év alatt? Kevesebbet kéne innod fiam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!