Milyen okostelefont vegyek 50-60e forintért?
Köszönöm az ajánlásokat. Nem, nem használom játékra a telefont csak net, zene, hívás, képek készítésére (utóbbit nyilván nem profi szinten).
#8 igen baj van a készülékkel, de alapvetően a funkcióit is kevésnek tartom már. A 35GB tárhelyem 95%ig meg van telve, a kamerát is kitapasztaltam, hogy jó fényviszonyok között csinál elfogadható képet, de nem egy nagy durranás. A panoráma módja meg sajnos nem is működik:/ és igen akkor a fentiekben írt lassúság, kilépés, lefagyás a fő ok a cserére.
Bocsánat az off-ért...
13Mpixelnél miért kell jobb?
Az ilyen pcsányi optikák nem fognak tudni érdemben jobb képet előállítani, hiába írják rá hogy 15megapixel.
Legalábbis 150 ezer HUF alatt. Ha van rá lóvéd persze vegyél 300 ezres telefont annak a fényképezőgépe lehet hogy tud érdemben jobbat, de az sem lesz nagyon sokkal jobb. A profi fénynképező gépek optikája nem véletlenül 100x akkora mint mobiloké...
Jelenleg milyen készüléked van.
Lehet, hogy 3egy Samsung Galaxy A12 (kb. 60.000 ft) megfelelő lenne neked.
#14 a fotózáshoz laikusként én a canon, sony 18-20 mpx-es fényképeőkből indultam ki, amik már önmagukban 50-70+ ezer forint között vannak. Az előttem lévők tettek be Xiaomi telefonokat, ahol némelyiknél 24-48mpx-es volt a kamera és még a keretbe is nagyjából belefér. És nyilván nem a profi fényképezőgépekre gondoltam, mert ha annyi pénzem lenne nem ilyen telefonokat nézegetnék :D csupán ár érték arányban szeretném kimaxolni a dolgokat, mint szerintem mindenki :)
#15 köszi, azt is megnézem. Amúgy 2017-es Huawei P smart-om van.
Igazából 8mpx-től felfelé már egyáltalán nem lényeg a megapixel, hacsak nem kétméteres kijelzőn nézed.
Lehet egy kamera akár 108 megapixeles is, ha közben olyan zajos képet csinál, hogy nem is látni, mi van rajta
Ellenben egy 8-10 megapixeles fotó is lehet kiváló minőségű, ami a színhelyességet, zajt, stb. illeti.
#18 ill kettes
Miért tartod a Xiaomit rossznak? Nekem még nem volt ezért kérdezem, de a trendeket nézve eléggé feltört a piacra, szóval már noname-nek nem igazán mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!