Milyen okostelefont vegyek 50-60e forintért?
"Annyiért semmilyet. Normálisat legalábbis nem fogsz találni. Esetleg használtat ahogy előttem is írták."
Mi van? 50-70 ezerért nem lehet normális telefont kapni?
Csak megsúgom hogy van egy pár lehetőség. Én személy szerint a Xiaomit preferálom ár érték arány szempontjából pl ezt: [link]
Ezt már 67-ért megkapod, ha még az belefér, és egy elég erős telefonról beszélünk viszonylag olcsón. Sok sikert!
Ez hol 67? 76.
-tol kezdodik a linkelt oldaladon.
Fontosabb előnyők ennél a telefonnál ha érdekel:
-Gyors processzor
-6 GB RAM
-a kijelző egy gyönyörű Super Amoled 2400 x 1080 pixel felbontású 6.43 colos mérettel
-64 GB tárhely
-13-as előlapi és 64 MP-es hátlapi kamera, 4K 30FPS gyönyörű videófelvétel
-hatalmas, 5000 mAh-es akkumulátor
mellé egy eléggé gyors (33W-os) tőltő
Igazából ennyi, nekem is ilyesmi lesz a következő telefonom, mert tényleg ár érték arány bajnok
4-es, írtam is hogyha belefér 67-be akkor ezt ajánlom :D
Itt: [link]
Ha csak telefonálni, internetezni, meg zenét hallgatni kell és nem kell rá játék meg nem akarsz vele gazdagondit játszani, akkor ezek közül bármelyik jó amelyik a legszimpatikusabb
Persze akinek a mobiltelefon a mindene az nyilván ugatni fog hogy ilyen sz..rt?
Lehet jobb is csak akkor áldozni kell rá. Meg persze döntsd el hogy mi a hobbid, mert lehet hogy van jobb helye is annak a pénznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!