Maximum 20-30 ezer forintért milyen érintő képernyős telefont vegyek?
Anyukámnak lenne az első érintő képernyős telefonja, de olyan sokat nem szeretnénk rászánni, maximum 20-30 ezer forintot.
Melyik telefont válasszam?
Xperia Z nem feltétlenül lenne rossz választás használtan ennyi pénzért.
Amúgy én nem vennék ennyiért okostelefont.
Emlékszem, kisebb koromban Sony U10i-m volt, amikor körülöttem már mindenkinek okostelója volt, kb 3 évig megvolt a telefonom, szerettem és vigyáztam is rá, annak ellenére, hogy fel sem ért a mostani lg g2-mhöz, ami már szintén 2 éve megvan és eszem ágában sincs lecserélni :)
Nyilván anyukám elvan a régi telefonjából is, igazából csak illemből lenne jó az érintő képernyős, hogy felzárkózzon a mai világba.
Ha kevés ez a 20-30 ezer forint egy telefonért, akkor ti minimum mennyiért vennétek? És azért gondoljatok bele abba is, hogy egy fiatal mennyi mindenre használja és abba is, hogy egy idősebb hölgy :) (azért nem olyan idős még anyum :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!