Telekomnál ha lejár a hűségidő és nem hosszabbítom meg, akkor emelkedhet a díj?
Figyelt kérdés
Ezzel riogatnak. Ha így van, mégis miért?2021. okt. 11. 13:12
1/8 anonim válasza:
Emelkedhet, te meg otthagyhatod őket a csába, vagy másik díjcsomagot választhatsz.
2/8 anonim válasza:
Pont azért emelkedik, mert lejárt a hűségidő. Hosszabbíts vagy keress másik szolgáltatót.
3/8 anonim válasza:
Nem emelkedhet. A hűségidő azt jelenti, hogy az alatt nem válthatsz olcsóbb csomagra, meg nem léphetsz ki. Ha lejár a hűségidő, attól önmagában nem változik semmi, csak már nem vagy kötve.
4/8 anonim válasza:
Engem is 2 éve cseszegtenek, hogy írjak alá nekik újabb 2 évre, de nem akartam, mert lehet megszüntetem. Eddig ugyanannyi.
5/8 Morzsi007 válasza:
Nem kellene, hogy emelkedjen. Hűség idő alatt feljebb válthatsz vissza nem. Viszont, ha lejárt a hűségidőd az is lehet, hogy a csomagod már régi(talán már meg is szűnt) l ezért automatikusan módosítják az előfizetésedet. Lehetnek olcsóbb, kedvezőbb előfizetések számodra, ezért érdemes megnézni most mit adnak annyi pénzért.
6/8 anonim válasza:
Ha nem módosítasz a csomagon, akkor nem emelkedik.
Még akkor sem, ha az aktuális csomagod már nem létezik
Te még használhatod egészen addig, amíg nem váltasz, és mindaddig az eredeti havi díjat fogják kiszámlázni.
7/8 anonim válasza:
Nem emelkedhet, ilyenkor neki állnak zaklatni, ha "túl kedvező" csomagba vagy, hogy "van egy hasonló csomag, átrakjalak oda? jó lesz neked ott is"
8/8 anonim válasza:
Szia. Ha nem láttad : Lehet, hogy automatikusan új hűséget lesz, de ezt is fel lehet mondani 14 napon belül ill. csak az infláció mértékével emelkedhet max 100-200ft-ot szerintem + , ha a vezetékesen túl sokat telefonálsz és nem korlátlan a csomagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!