Telekom hűségidő hosszabbítás új készülék vásárlással segítség?
Megpróbálom érthetően megfogalmazni. Van egy előfizetésem a telekomnál 2 hónap múlva jár le a hűségem és jelezte a rendszer, hogy ha vállalom újabb 2 év hűséget akkor vehetek már most új telefont...ki is néztem be is állítottam mit akarok a dijcsomagba nagyjából ugyanannyira jön ki az egész havidíj mint a mostani. Viszont az érdekelne, hogy ha én ezt most megrendelem és ugye váltok akkor mi lesz az eddigi havidíjammal ha már megkezdődött a hónap (8-án van forduló napom) meg úgy egyáltalán a maradék 2 hónap havidíjával? Azt rá fogják dobni az újra és duplán kell fizetnem vagy egyből már átáll az újra? Remélem érthető, hogy mire akarok kilyukadni. Kérdezném a telekomot de lehetetlen őket elérni és nagyon érdekelne a dolog.
Előre is köszi aki tud válaszolni.
"Kérdezném a telekomot de lehetetlen őket elérni és nagyon érdekelne "
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal. Első blikkre belépett.
(1414)
De egyébként: 3 hónappal hűség lejárta előtt tudsz hosszabbítani készülékkel.Ha megkezdett hónap, akkor részarányos számlázású lesz.Ha szeretnéd ügyintéző még megrendelni is segít, ha felhívod őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!