Milyen a Vodafone Red Free (10 Mbit/s mobilnet) előfitetés?
Szeretnék korlátlan mobilinternetet, viszont nem igazán tudom, hogy ez a 10 Mbit/s sebesség mit takar/mennyire lehet érezni a különbséget. Akinek ilyen előfizetése van tudna segteni? Gondolok itt youtube videókra, instagramra, stb. A leírásban ez van:
"Mire elég a 10Mbit/s-os le- és feltöltési sebesség?
Az olyan alaptevékenységeken felül, mint a böngészés vagy a hírolvasás, alkalmas HD videók lejátszására, zenehallgatásra, online játékokra, videóhívásokra vagy fotómegosztásra is."
De ez tényleg ennyire jó, nem is tűnik fel, hogy le van "korlátozva" 10 Mbit/s-ra? Pl. néznék egy HD videót nem állna le fél percenként, hogy betöltsön? Előre is köszönöm a segítséget!
#1: Köszönöm a válaszod. Az app letöltés annyira nem probléma, ha minden más rendesen működik.
#2: Köszönöm a válaszod. Letölteni nem szoktam mobilon nagyon semmit (appokon kívül), szóval az nem probléma, csak a lényeg, hogy a videókat, meg képeket töltsön be rendesen, meg gyorsan is, ne kelljen a percenként megakadó youtube videó “töltő jelét” nézni.
Ha átlag user vagy, akkor elég.
Értsd:
-Insta, facebook, videochat, youtube , spotify stb hibátlanul megy.
Nyilván akkor már problémás, ha gépre is megosztod a netet, és közben a telefonon is használnál valamit..
Böngészésre, Facebookra, YouTubera (HD felbontásig), Messengerre (hang és videóhívásra), meg online TV-re bőven elegendő. Ezeknél alig fogsz észre venni különbséget a WiFi-hez képest.
A nagyméretű fájlok letöltése már időigényesebb. Egy 1Gb-os fájl letöltése kb. 15 perc lesz 10Mbit/s sebességgel.
Mármint hívásra értettem ezt, de, ha internet szempontból nézem:
10Mbps az 1mb-ot jelent másodpercenként, ha eléri a 10Mbps-ot. 1 perc alatt 60mb-ot töltesz le, 1 óra alatt kb 3 gb-ot és egy nap alatt csak durván 84gb-ot tölthetsz le. Nekem a Youtube 30Mbps nál is akadozik, ha HD videót akarok nézni....és , ha gond van akkor a postán kívül máshogy nem nagyon fogod elérni a Vodafone-t, mivel rengeteg városban sorok állnak az üzletben az ügyfélszolgálatot meg nem lehet elérni szinte. Ha nem akarsz annyit telefonálni akkor a Telekom-nál simán kapsz ennyiért korlátlan mobilnetet , de , ha van náluk már otthoni vagy mobil előfizetésed akkor még olcsóbban, de korlátlan csomag is van náluk. Rendben Ők sem tökéletesek, de térerő és sebesség is jobb volt, a korlátlan mobilnet 7 embernél is elég gyors volt, 4G-n ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!