Ez a töltésmennyiség hosszútávon roncsolhatja a telefonom akksiját?
Egy iPhone 6S-em van 86%-os akksival. Napi kétszer töltöm. Egyszer reggel suli előtt,másodjára délután. Külön figyelek rá hogy mindíg 85 és 20 százalék között legyen illetve mindíg alacsony töltöttségű módban van. Éjszakára/vagy olyankor mikor nem tudom figyelni hogy mikor töltődik fel nem teszem fel töltőre. Tudom hogy az iPhone készülékeknél nincs mese;évente egy új akksiba be kell fektetni,de ugye nem gyorsítja fel az akksi romlását hogy napi 2x is felteszem tölteni?!
Üdvözlettel:Egy technika-analfabéta csaj🥲
nem, én egy umidigi A5 prot használok
előtte pedig 2017-től egy elephone P8 Maxot
2017-2021-ig használtam, aztán összetört, de nem volt semmi baja
ezeket 32 és 35 000 ft-ért vettem
egyébként nem csak én használom, amióta rájöttem, hogy milyen baromi jók, az egész családot felszereltem ezekkel a 35 000 ft-os telefonokkal, és rengeteget vannak használva, mindenki telefon függő
Minőségük, strapabíróságuk kifejezetten magas. Nem mennek tönkre
Ja, és töltő is jár hozzájuk, Jack csatlakozó is van, amiket mi használunk, nem úgy ,mint a drágább telóknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!