Ékezetes betűket kínai jellel pótolja. Mi lehet a probléma és hogyan lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Laptop-on minden rendesen olvasható egy mp3 fájl címéből. Amint átraktam telefonra azt az mp3-at, az ékezeteket kínai jelekkel helyettesíti. A helyzet az, hogy csak ennél az 1 db mp3 fájlnál csinál ilyet. Van más mp3 fájl is a telefonon, még ugyanabban a mappában is, de azoknál rendesen ki vannak írva az ékezetek.
Laptop-on kitöröltem az ékezeteket, majd átírtam ugyanazokra, majd másoltam telefonra, de nem oldotta meg a problémát.
2021. okt. 2. 19:33
11/11 Alex Fly válasza:
A műfajt a lejátszó használja, amikor kifejezetten adott műfajú zenéket szeretnél hallgatni, akkor az alapján állítja össze a listát. Nyugodtan üresen hagyhatod.
Az "Other" (egyéb) csak annyit jelent, hogy nincs besorolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!