Hogyan lehetne ezt megoldani?
Bocsi előre is, de nem vagyok szakértő a kütyüknél
Itthon már rég óta egy modem, vagy mi van, amiből jön kábelen az internet a számítógépbe, de most hogy vásároltam egy mobilkészüléket, nem jöttem rá, hogyan kell internetre csatlakoztatni. Van rá mód, hogy az Internet kábelt beledugjam a mobilkészülékbe?
Mert futtattam a Khromeot, de nem töltött be semmit, pedig a szolgáltató szerint van a SIM kártyán internet.
Telefonon vagy wifivel, vagy mobilnettel tudsz csatlakozni az internetre. Előbbihez kell venni egy wifi routert, amit összekötsz a modemmel, utóbbihoz a szolgáltatónál (vodafone, telenor, stb.) kell olyan tarifát választani, amihez jár internet.
Internet Explorer legjobb tudásom szerint nincs telefonra.
hajajajajj 🙂
"Esetleg abban tudtok segíteni, hogy van-e Internet Explorer mobilra?"
Az nincs, de Opera, Firefox, Chrome van. Meg még csomó másik, aminek a használatát nem javasolnám pár kivétellel.
"Mert Számítógépről átmásoltam, de nem futtatja."
kár, hogy nem ilyen egyszerűek a dolgok! :D a windows futtatható fájlok .exe kiterjesztésűek, ellenben az android linux alapú, és .apk kiterjesztést használ az alkalmazásokhoz.
"Van rá mód, hogy az Internet kábelt beledugjam a mobilkészülékbe?"
Mód van, de vagy működik, vagy nem. És akkor sok értelme se lenne az okostelefonnak.
"pedig a szolgáltató szerint van a SIM kártyán internet."
Ha a telefonon lehúzod az értesítési sávot (felül), akkor lesz egy olyan opció, hogy "mobilinternet". Ezt kell bekapcsolnod.
Az adatkereted nyomon követheted a szolgáltató alkalmazásában (Telenor-MyTelenor, Vodafone-MyVodafone, Telekom-Telekom), amit le tudsz tölteni a Google Play Áruházból.
Sikerült az internetet bekapcsolni, akkor holnap bemegyek a Vodafonehoz, hogy adjanak wifit.
Ebben a play áruházban sok minden van, nem lehet Wifit letölteni?
"nem lehet Wifit letölteni?"
nem, menjél csak be az ügyfélszolgálatra és ott kérj wifit!
de kérlek vedd fel a beszélgetést!! kérlek!!
A Wifi a vezeték nélküli internetet jelenti. Ergo kell venni egy routert, és azt bedugni a modembe. Célszerű venni mégegy Ethernet-kábelt (internet kábelt), mivel ami most a számítógépedbe van bedugva, azt át kell dugni a routerbe, hogy valahonnan tudjon internetet sugározni. Aztán a vásárolt internet kábellel kötöd össze a routert a számítógéppel.
És akkor a telefonoddal fel tudsz csatlakozni a wifire, így vezeték nélkül tudsz majd internetezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!