Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám megváltoztatni...

Hogyan tudnám megváltoztatni a haverjaim véleményét az iPhone-ról, hogy békén hagyjanak?

Figyelt kérdés

A baráti társaságomban mindenki androidos, én is az voltam eddig. Viszont mindegyiknek ilyen 100 ezer alatti, alsókategóriás Samsung vagy Xiaomi telefonja van.

Én váltottam iPhone-ra nemrég, inkább fizettem érte sokat, viszont legalább hozza azokat a dolgokat amik számomra hiányoztak az androidos telókból.

Viszont azóta folyamatosan piszkálnak miatta meg próbálnak győzködni arról, hogy az android sokkal jobb. Meg olyanokat mondanak, hogy hülye vagyok hogy ennyiért megvettem ezt a sz*rt, és hogy túlárazott, meg hogy az apple alapból egy sz*r stb.

Szinte tényleg csak ilyen érveket mondanak. Én órákon keresztül tudnék nekik beszélni arról, hogy számomra miért jobb egy iPhone az eddigi telefonjaimnál, de mikor őket kérem meg rá hogy mondják el mi bajuk, akkor csak annyit tudnak mondani hogy "mert sz*r"..

Mondjuk az egészben az a legviccesebb, hogy napi szinten többször kell hallgatnom a panaszkodásukat, hogy épp mi a baja a telefonjuknak. (na részben ezért is váltottam)

Szerintetek mivel tudnám megváltoztatni a véleményüket, hogy végre befejezzék?

2021. szept. 28. 20:51
1 2 3 4
 31/32 Morzsi007 ***** válasza:
75%
Kiváncsi lennék mit szólnának, ha mondanád nekik, eladod az iphone-t és veszel egy Galaxy Foldot.
2021. okt. 1. 08:53
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan az drága szar és sznob, ja meg sz@r az android :D
2021. okt. 1. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!