Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám megváltoztatni...

Hogyan tudnám megváltoztatni a haverjaim véleményét az iPhone-ról, hogy békén hagyjanak?

Figyelt kérdés

A baráti társaságomban mindenki androidos, én is az voltam eddig. Viszont mindegyiknek ilyen 100 ezer alatti, alsókategóriás Samsung vagy Xiaomi telefonja van.

Én váltottam iPhone-ra nemrég, inkább fizettem érte sokat, viszont legalább hozza azokat a dolgokat amik számomra hiányoztak az androidos telókból.

Viszont azóta folyamatosan piszkálnak miatta meg próbálnak győzködni arról, hogy az android sokkal jobb. Meg olyanokat mondanak, hogy hülye vagyok hogy ennyiért megvettem ezt a sz*rt, és hogy túlárazott, meg hogy az apple alapból egy sz*r stb.

Szinte tényleg csak ilyen érveket mondanak. Én órákon keresztül tudnék nekik beszélni arról, hogy számomra miért jobb egy iPhone az eddigi telefonjaimnál, de mikor őket kérem meg rá hogy mondják el mi bajuk, akkor csak annyit tudnak mondani hogy "mert sz*r"..

Mondjuk az egészben az a legviccesebb, hogy napi szinten többször kell hallgatnom a panaszkodásukat, hogy épp mi a baja a telefonjuknak. (na részben ezért is váltottam)

Szerintetek mivel tudnám megváltoztatni a véleményüket, hogy végre befejezzék?

2021. szept. 28. 20:51
1 2 3 4
 21/32 Morzsi007 ***** válasza:
2021. szept. 29. 11:25
 22/32 anonim ***** válasza:
63%
Hova jutottunk, ilyen baromságon vitatkozni, hogy kinek milyen telefonja van, idióták. Sok gyagyás, mintha az élete függne a vacak telefonjától.
2021. szept. 29. 12:28
 23/32 anonim ***** válasza:
28%
Eredeti kérdésre a válasz: ne hozd szóba, ne legyen téma. Gondolom nem úgy kezdődött, hogy ők kérdezgettek, hogy vettél-e már szifont...
2021. szept. 30. 16:39
 24/32 anonim ***** válasza:
37%
Amióta megkérdeztem, hogy mivel érvel, nagyon elhallgatott a kérdező... Nyilván nem véletlenül állnak bele, mert gondolom semmilyen épeszű érvet nem tud mondani.
2021. szept. 30. 16:47
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Tanmese egy csalódott senkiről, aki azt hitte hogy a telefonjától lesz valaki. Lett is, cikizés tárgya.
2021. szept. 30. 19:48
 26/32 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy nagyon elhallgattam? Nem is írtam választ a kérdés alá, tehát nem beszélhetünk elhallgatásról.

Azért nem kezdek el érvelni az iPhone mellett, mert mindannyian tudjuk, mi lenne a vége ezen az oldalon..

#25 Nem, nem érzem úgy, hogy a telefonomtól lennék valaki. :D Szerencsére jómódúbb családból származok, így egy drága telefonra nem tekintek úgy, mint a legtöbb szegény aki gazdagnak akar látszani a telefonjával, és minden pénzét arra költi el.

2021. szept. 30. 20:21
 27/32 anonim ***** válasza:
73%
23, persze, még dugjam is el az uj telomat, mert a csoroeknak nem fog tetszeni hogy valakinek telik rá 😂😂
2021. szept. 30. 22:16
 28/32 A kérdező kommentje:
Ja igen, amúgy nem én mondtam nekik hogy milyen telefonom lett, nyilván ha a társaságukban elkezdek telefonozni, akkor feltűnik nekik.
2021. szept. 30. 22:23
 29/32 anonim ***** válasza:
73%
Cserélj baráti társaságot is, ha egy telefon miatt is piszkálnak akkor ezek nem barátok.
2021. okt. 1. 05:58
 30/32 Morzsi007 ***** válasza:
77%
Mondd meg nekik a saját olcsó …. foglalkozzanak. Mondom nálam is ez volt, de 2021-ben már ne foglalkozzunk már a másik telefonjával. Igen csak gyerekes dolog, főleg, ha haverok.
2021. okt. 1. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!