Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám megváltoztatni...

Hogyan tudnám megváltoztatni a haverjaim véleményét az iPhone-ról, hogy békén hagyjanak?

Figyelt kérdés

A baráti társaságomban mindenki androidos, én is az voltam eddig. Viszont mindegyiknek ilyen 100 ezer alatti, alsókategóriás Samsung vagy Xiaomi telefonja van.

Én váltottam iPhone-ra nemrég, inkább fizettem érte sokat, viszont legalább hozza azokat a dolgokat amik számomra hiányoztak az androidos telókból.

Viszont azóta folyamatosan piszkálnak miatta meg próbálnak győzködni arról, hogy az android sokkal jobb. Meg olyanokat mondanak, hogy hülye vagyok hogy ennyiért megvettem ezt a sz*rt, és hogy túlárazott, meg hogy az apple alapból egy sz*r stb.

Szinte tényleg csak ilyen érveket mondanak. Én órákon keresztül tudnék nekik beszélni arról, hogy számomra miért jobb egy iPhone az eddigi telefonjaimnál, de mikor őket kérem meg rá hogy mondják el mi bajuk, akkor csak annyit tudnak mondani hogy "mert sz*r"..

Mondjuk az egészben az a legviccesebb, hogy napi szinten többször kell hallgatnom a panaszkodásukat, hogy épp mi a baja a telefonjuknak. (na részben ezért is váltottam)

Szerintetek mivel tudnám megváltoztatni a véleményüket, hogy végre befejezzék?

2021. szept. 28. 20:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
70%

Valószínűleg nem fogod tudni.

Keress értelmes barátokat akiknek nem ez a legfontosabb hogy kinek milyen telefonja van.

2021. szept. 28. 20:56
 2/32 anonim ***** válasza:
22%

Sehogy

Csak körül kell nézni itt a gyakorin... A droidosok fullba tolják a begyöpösödést. Olvastak valamit 10 éve az iPhone-ról, hogy valami nem működik rajta, azóta azt szajkózzák. Közben iPhone-t még a kirakatban sem láttak.

2021. szept. 28. 21:11
 3/32 anonim ***** válasza:
82%
úgy hogy nem beszélsz velük erről..
2021. szept. 28. 21:18
 4/32 anonim ***** válasza:
82%
Annyira primitív egyik másik ember. Már maga ezek a csoporttömörülések, hogy "iPhone-os", "androidos". Könyörgöm, ezek csak eszközök, amiket használnak az emberek, miért kellene ideológiát gyártani köréjük? Vagy a háziasszonyok is viaskodnak, hogy "én Mielés vagyok bibibí, én meg wörpúlos bibibí", mondjuk ha a mosógépről lenne szó? :D
2021. szept. 28. 21:26
 5/32 anonim ***** válasza:
9%

Csak irigyek rád de majd 5 év múlva nézd meg hányszor cserélik le az androidos telefonjait :D

Az iPhone-val te vígan elleszel 7-8 évig is

2021. szept. 28. 21:29
 6/32 b1812567 ***** válasza:
14%

Ha tényleg meg akarod győzni őket, a leghatásosabb az lenne, ha mindegyiküknek adnál egy-egy iPhone-t.

Feltéve persze, hogy nem _tényleg_ túlárazott sz@r. Sosem volt iphone-om.

2021. szept. 28. 21:32
 7/32 anonim ***** válasza:
78%

" Én órákon keresztül tudnék nekik beszélni arról, hogy..."

Ezek szerint te is helikopter vagy.

2021. szept. 28. 21:49
 8/32 anonim ***** válasza:
69%
Ok boomer. Mik az érveid az iPhone mellett és mik az érveid az Android ellen? Ha értelmes érveid vannak, akkor kötve hiszem, hogy bárki is kötekedne veled.
2021. szept. 28. 21:53
 9/32 anonim ***** válasza:
64%
Hát ha itt sem tudtál egyetlen normális érvet előadni, valószínűleg számukra sem tudsz majd. Ha egy régebbi készülékkel már zűrök vannak, az nem azért van, mert androidos, mivel ez messze a piacvezető oprendszer, nyliván nem lehet annyira rossz.
2021. szept. 28. 21:53
 10/32 anonim ***** válasza:
63%

Gyanús, hogy ez olyan, mint az autókamerás felvételek egy része. Az események első része véletlenül lemarad.

Mert olyat is láttunk már, amikor valaki abban a pillanatban elkezdett rá vergődni, amikor megvette élete első iPhone-ját.

Ezek meg is érdemlik az oltást.

Akiknék használati tárgy, és csak a saját elégedettségüket szolgálja, sosem tudtam hogy milyen telefonjuk van, csak amikor konkrétan belekérdeztem. "Ja, semmi különös, csak egy iPone."

2021. szept. 28. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!