Iphone 12 mini vagy 13 mini?
Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok,iphone SE 2020am van,a kamerámban volt egy pici fekete pötty(talán porszem) ,kicserélték,és 1 hónap után homályos képeket csinál,így új telefon után néznék.
Mivel a kis mérete nagyon tetszik,maradnék egy mininél.
A 12 mini kinézetre is tetszik,mentezöldben. A 256GB-osat venném,830€.
A 13 miniből arózsaszin tetszik,a kamera ahogy így összevissza áll,nem igazán tetszik a hátulja.
800€ a 128GB-s.
Sajnos nem értek hozzá,nem tudom melyik érné meg jobban?
Illetve akinek 12 minije van ,tudna véleményt mondani?
Köszi.
2021. szept. 26. 11:09
12/14 A kérdező kommentje:
A mini jobban tetszik,belefér a zsebembe. A barátnőmnek is sima 12 van,valóban annyira nem nagy,de mégis jobban bejön a mini.
Köszi a válaszaitokat :)
2021. szept. 29. 11:52
13/14 anonim válasza:
Amugy szerintem nem éri meg pluszba kiadni annyit erte,a valaszom a 12 mini
14/14 Morzsi007 válasza:
Nekem is kényelmesebb a Mini. Zsebre rakva ülve sem kényelmetlen, még tokban sem. Innentől felfelé már macerásabb, szóval ez a része a dolognak a Mini mellett szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!