Melyik telefont választanátok ezek közül?
512, de a 128-as is elég és jobban megéri,
iCloud bővítés havonta:
Magyarország3 (HUF)
50 GB: 299 Ft
200 GB: 899 Ft
2 TB: 2990 Ft
~36 ezer évente a 2 terrás bővítő,
A 512 és az 1T között ~100 ezer a különbség…de szerintem neked a 200GB bővítő is elég és akkor már király vagy. Ezért lehet jobb lenne a 128GB-s telefon 424K mert az 1T az 640 ezer
Ha ingyen van akkor mi a kérdés?
Amúgy meg ha ennyi pénzem lenen akkor nem sajnálnám azt a pár tíz ezrest, szóval 1TB. Bár függ használattól is.
Külföldön élek, itt átszámolva kv 30e Ft a különbség a 2 telefon között a pro max javára. És egyik sem számít luxuscikknek.
Leginkább amiatt nem tudok dönteni, hogy van e akkora különbség a kamerafunkciók között, hogy ne érje meg a kisebb méret nagyobb tárhellyel, viszont lehet, hogy nekem az 512 GB is elég lenne... de kiváncsi vagyok ki melyiket venné inkább. Sokmindenre használom a telefont (kb mindenhol szükség van rá, a lakásban sokmindent azzal irányítok, itt minden hivatalos dolgot online lehet/kell intézni, és a kamera fontos még nekem).
“ Nem luxuscikk, de fél misiből mindenhol lehet értelmesebb dolgokat venni.”
Az android felsőkategóriásak drágábbak.
Ha megnézed USA, Azsztráliában kb minden 2. embernek Appleje van.
Ezt kb egy nyugati országban főleg angolszász emböcke máshogy érzi mint egy balkáni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!