Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenorosok! Meg vagytok...

Telenorosok! Meg vagytok elégedve a Telenorral?

Figyelt kérdés

2021. szept. 22. 23:32
A kérdező szavazást indított:
jó a Telenor
nem jó
15 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó.
2021. szept. 22. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Telenoros vagyok, de feltöltőkártyás. Nincs semmilyen előfizetésem. Így természetesen jó, mert gyakorlatilag csak telefonálok, az meg pontosan ugyanolyan minden szolgáltatónál. (Legfeljebb a lefedettséggel lehetnek problémák, de nálunk az nincs szerencsére.)
2021. szept. 22. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Kb 15 éve vagyok Telenoros, nekem nincs vele bajom. Telefonokat sosem tőlük veszek, nekem a mobilnet a fontos, és azzal teljesen meg vagyok elégedve.
2021. szept. 23. 00:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert baromi lassú a mobilnet.hiába van 4G ha a sebesség a 3G elméleti maximumának csak kis töredéke.
2021. szept. 23. 00:53
 5/8 Gyakori93 ***** válasza:
100%

Osztom a 4-es válaszát! A városomban ahol lakom, kritikán aluli az internet sebessége.

Tavaly még egész jó volt a hello data start csomag. A youtube videók is simán mentek 1080p-be.

Ma már a retkes online rádió is meg-meg akad.

Most be szereztem egy vodafone-os sim kártyát, és azzal le tesztelem, hogy jó-e az internet lefedetsége és sebessége.

Ha jó, akkor elképzelhető, hogy ott hagyom a telenort 13 év után.

2021. szept. 23. 06:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért mert tudom használni nem azt jelenti, hogy elégedett vagyok.

Más szolgáltatóknál lehet pl laptopot/tv-t is elhozni részletre, itt max telefont és azt is túlárazottan, és ez bosszant, de annyira nem, hogy átmenjek máshova, mert macera.

2021. szept. 23. 08:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Én igen, többnyire Budapesten használom, és sok helyen akár 200-230 Mbitel is megy a mobilnet, szóval nincs okom a panaszra. Nyílván nem mindenhol ennyi, de lassúnak sehol nem szoktam érezni. A YouTube 4K videók is simán mennek mindenhol.

Kisebb településeken lehet problémás, bár én eddig ott is tudtam használni.

2021. szept. 23. 08:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. szept. 23. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!