Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez mi a telenoros számlámon...

Ez mi a telenoros számlámon van egy ilyen tétel:megnevezés playwing 1 hetes ,piactér :dimoco és utána 850 forint egységár?

Figyelt kérdés
Pedig én nem rendeltem semmit
2021. márc. 27. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem az ügyfélszolgálatot kérdezed meg?
2021. márc. 27. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

vásároltál valamit 850 forintért. vagy előfizettél 1 hétre valamire.

2021. márc. 27. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:

A PLAYWING egy játékfejkesztő.

Valószínűleg vásároltál valamit egy játékban, vagy egyfajta prémiumra fizettél elő.

Javaslom, hogy a Play Áruházban (már ha androidod van, iPhone-nál nem tudom hol kell) ellenőrizd az "Előfizetések" lapot.

2021. márc. 27. 12:45
 4/8 anonim válasza:
Úgy látszik, ez egy ilyen lehúzás... Én is most futottam bele. Vodafone feltöltőkártyám van. Én csak meg akartam nézni egy filmet, bedobott egy playwing nevű médialejátszót, és kérte a telefonszámomat, amire küldött egy kódot, és azt beírva indult volna a lejátszó. Mondanom sem kell, nem indult a film, és két perc múlva kaptam az SMS-t, hogy lehúzták a kártyámon lévő 1000 Ft-ot. Betudtam annak, hogy egyszeri eset és csak béna voltam, de pár napja naponta próbálták lehúzni újra, csak nem volt rajta pénz. Tegnap töltöttem fel pénzt, hogy telefonáljak, és akkor vettem észre pár óra múlva a legújabb SMS-t, és hogy megint lehúzták az 1000-est róla... Mehetek be én is a szolgáltatóhoz, hogy most mi van...
jún. 8. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Sosem tanulnak az emberek...
jún. 8. 12:59
 6/8 neofrix válasza:
A Playwing-be futottam bele, heti 1000 Ft-ot nyúlt le. Felhívtam a mobilszolgáltatómat, azt mondták, hogy a mobileinfo.biz oldalon lemondthatom. Sok jóra nem számítottam, de pár kattintással sikerült.
júl. 12. 19:52
 7/8 anonim válasza:

6os

Én is ugyanígy jártam, én is lemondtam, de érdekes módon az ügyfélszolgálatos csaj egyből tudta küldeni hozzá a linket, gondolom, rengetegen belefutottak már ezek szerint...

júl. 20. 13:21
 8/8 anonim válasza:

Én is belefutottam egy hasonlóba. Nagyon zavart, mert azt gondolom jó érzékem van a csalások észrevételére.

Egy ingyenes szolgáltatásr regisztráltam, de egyszer csak jött az üzenet, hogy 590Ft-ot terhelnek majd a telefonszámlámra.

Újra végigcsnáltam a folyamatot és megvilágosodtam, hogy hol hibáztam!

A regisztrációs folyamat része volt egy vonalkód beolvasása, amit a telefonomon lévő QR kód olvasó programmal olvastam be. Megmutatta a címet, ami kapcsolódott is a szolgáltatáshoz, így bátran nyomtam az open gombra.

Itt követtem el a hibát, mert az open gomb nem a megjelenített URL-hez, hanem az alatta lévő hírdetéshez kapcsolódott. Persze a megjelenő oldalon csak a folyamat végén derült ki, hogy nem arra regisztráltam, amire akartam.

Töröltem a QR-kód olvasót. A QR kódokat most már az alap kamera alkalmazás is érzékeli, dekódolja és ott nincs hírdetés.

okt. 13. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!