Ez mi a telenoros számlámon van egy ilyen tétel:megnevezés playwing 1 hetes ,piactér :dimoco és utána 850 forint egységár?
vásároltál valamit 850 forintért. vagy előfizettél 1 hétre valamire.
A PLAYWING egy játékfejkesztő.
Valószínűleg vásároltál valamit egy játékban, vagy egyfajta prémiumra fizettél elő.
Javaslom, hogy a Play Áruházban (már ha androidod van, iPhone-nál nem tudom hol kell) ellenőrizd az "Előfizetések" lapot.
6os
Én is ugyanígy jártam, én is lemondtam, de érdekes módon az ügyfélszolgálatos csaj egyből tudta küldeni hozzá a linket, gondolom, rengetegen belefutottak már ezek szerint...
Én is belefutottam egy hasonlóba. Nagyon zavart, mert azt gondolom jó érzékem van a csalások észrevételére.
Egy ingyenes szolgáltatásr regisztráltam, de egyszer csak jött az üzenet, hogy 590Ft-ot terhelnek majd a telefonszámlámra.
Újra végigcsnáltam a folyamatot és megvilágosodtam, hogy hol hibáztam!
A regisztrációs folyamat része volt egy vonalkód beolvasása, amit a telefonomon lévő QR kód olvasó programmal olvastam be. Megmutatta a címet, ami kapcsolódott is a szolgáltatáshoz, így bátran nyomtam az open gombra.
Itt követtem el a hibát, mert az open gomb nem a megjelenített URL-hez, hanem az alatta lévő hírdetéshez kapcsolódott. Persze a megjelenő oldalon csak a folyamat végén derült ki, hogy nem arra regisztráltam, amire akartam.
Töröltem a QR-kód olvasót. A QR kódokat most már az alap kamera alkalmazás is érzékeli, dekódolja és ott nincs hírdetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!