Most hogy kijott az iPhone 13 a gazdag emberek elkezdik osszetorni a meglevo telefonjaikat, hogy valthassanak?
A munkaban a fonok gyerek elkezdte dobalni az iphone 11 pro max telefonjat, aztan leesett nekem hogy kijott az uj iphone, es igy ertheto hogy a meglevot tropara kell vagni hogy lehessen venni az ujat
mondjuk az is meger egy miset hogy a ceges munkaeszkoznek vett regi (1 eves) iphone xs max a karbantartonal landolt 100e forintert
mondjuk kicsit nekem is fajt h tavaly vettem a 2019es ipad minit es most meg kihoztak az ujat amin latszik h uj fajta
szerintem azert vartak ennyit a dizajn valtassal mert mostanra engedhette meg maganak eleg ember h vehessen ipadet es dizajn valtassal lehet egy csapasra elavultta tenni a meglevot
hát én nem vennék részletre telefont.
odamegyek, és kifizetem az árát egyben. Ennyi. Vagy megrendelem, kifizetem az árát kártyával és kiszállítják.
Egyébként még mostanában is hallottam az utcán C tipusú honfitársainktól hogy az ún. "kihozom a telefont" nevű sémáról beszélgetnek, ami arról szól, hogy elhozzák "részletre" a telefont, aztán eladják valakinek, és persze nem fizetik. Aki meg megvette annak letiltják de úgy járt.
Hihetetlen hogy még 10-15 év távlatában is töretlenül megy ez a gyakorlat.
És amúgy most hogy iphone 13 minid van igy jobb az életed? Jobban elfogadnak az ismerősi körödben? Elégedett vagy? A legtöbbször az az indok, hogy az ifon tulajdonosnak "egyszerüen erre van szüksége", de én nem érzem úgy hogy egy 2 éves elkötelezettséget kellene vállalni valamiért, ami nem élet-halál kérdése.
Persze sok embernek a társasági megfelelni akarás miatt eléggé élet-halál kérdése.
Bár jó tudni, hogy csak ennyibe kerül egy 13 mini...Nem tünik soknak. Ahhoz képest hogy egy pixel 6-ot 750-800 eur körül lehet megvenni, ahol éppen meg lehet venni.
De nyugi, ha fél millió forint lesz egy telefon, akkor arra is rá fogják kapatni az embereket. És mindig meg lesz magyarázva...
Nekem mindig felső kategóriás telefonjaim voltam, de sosem került többe 150 ezernél.
ertem en persze, de ha te telefont hozol ki reszletre, akkor en minimum mercit kellene, hogy kihozzak , de megsem teszem, noha megtehetnem
szerintem elkepeszto ahogyan embereket kepesek ravenni h ilyen draga dolgokat eron felul megvegyenek
azt a 150ezer forintot reszletfizetes ide vagy oda elkoltod a telefonra egy evben, es lasd be h neked ez egy igen jelentos osszeg, ami hianyzik a penztarcadbol ev vegen.
cserebe van egy telefonod amivel villoghatsz de igazabol az eletedhez es a fejlodesedhez nem tesz sokat hozza
persze ertem en h erzelmi kielegulest ad h nyomkodhatod es ez neked fontos, de nem olyan dologrol beszelunk ami tenyleg hozzad tesz valamit
es akkor mondjuk 8 ev alatt eljuthattal volna oda h jobba tegxed magad es akkor jobb bevetelre tudsz szert tenni es akkor nem kerdes hogy milyen telefont veszel mennyiert es hogyan.
ehelyett beruhazol valami olyanba ami par ev utan elavul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!