Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most hogy kijott az iPhone 13...

Most hogy kijott az iPhone 13 a gazdag emberek elkezdik osszetorni a meglevo telefonjaikat, hogy valthassanak?

Figyelt kérdés

A munkaban a fonok gyerek elkezdte dobalni az iphone 11 pro max telefonjat, aztan leesett nekem hogy kijott az uj iphone, es igy ertheto hogy a meglevot tropara kell vagni hogy lehessen venni az ujat

mondjuk az is meger egy miset hogy a ceges munkaeszkoznek vett regi (1 eves) iphone xs max a karbantartonal landolt 100e forintert

mondjuk kicsit nekem is fajt h tavaly vettem a 2019es ipad minit es most meg kihoztak az ujat amin latszik h uj fajta

szerintem azert vartak ennyit a dizajn valtassal mert mostanra engedhette meg maganak eleg ember h vehessen ipadet es dizajn valtassal lehet egy csapasra elavultta tenni a meglevot

2021. szept. 18. 18:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy valaki gazdag még nem feltétlen full hülye. Ha valakinek annyi pénze van hogy telik mindig a legújabb iphone-ra az nem azt jelenti hogy az előzőt csak azért is szarrá fogja törni. Nem kell indok ahhoz hogy új telefont vegyél, simán megveheted úgy hogy a régi teljesen jó. Lehet vannak ilyen hülye emberek de nem lehet hogy csak te képzeled bele a dologba ezt az összeesküvés elméletet az új iphone-nal és valójában eddig sem vigyázott annyira a telefonjára a főnök? Az meg hogy valami pont szétjön vagy elromlik az simán lehet egybeesés is. Velem is volt ilyen, és pont praktikus is volt hogy kijött az új belőle.
2021. szept. 18. 19:45
 12/25 A kérdező kommentje:
bocsi de teatralisan dobalja a telefont
2021. szept. 18. 19:51
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a munkahelyi drámás troll az elektronika kategóriában is próbálkozik. Gyenge.
2021. szept. 18. 19:58
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás az, hogy ne foglalkozz olyan dologgal, amire nincs befolyásod.

Ezzel sok időt és energiát tudsz megspórolni magadnak.

Ha egyébként sok időd és energiád van amit erre szeretnél fordítani, hidd el, még magadat sem fogod tudni meggyőzni arról, hogy azok, akivel szemben ilyen gondolataid vannak, nagy ívben tesznek arra a nézetre, amit te képviselsz. Ez csak a te fejedben létezik.

Nekem is van ilyen ismerősöm, aki egy építőipari cég vezetője, a felesége egy másik cégé, az anyjának meg könyvelő cége van, ami így együtt kb egy pánznyomdának felel meg. Ők is dobálják a telefonokat. És nem arról győztem meg hogy ne dobálja, hanem hogy ha újat akar, a régit adja nekem. Így pl. nekem volt az elsők között Nokia N9 telóm annak idején, mert a SIM tartó eltört mikor leejtette, és nem volt garis a törés, alkatrész meg még nem volt, annyira új volt a telefon. 3 napig ragasztgattam mikroszkóp alatt a törött alkatrészeket, aztán jó lett, a mai napig is megvan a készülék, és üzemképes. De ezt követték később más drága telók is, meg egyebek. Cserébe néha beállítom a céges gépeiket, meg ilyesmi, évi 3-4 nap elfoglaltséggal.

2021. szept. 18. 20:10
 15/25 A kérdező kommentje:

hat nem csak a telefon az egyetlen amit maganvagyonkent kezel ez az alkalmazottkent praktizalo ugyevezeto

kb 80 millio eddig amit sajat hasznalatra is tart a ceges eszkozok kozul

es hangoztatja h o csak egy alkalmazott

2021. szept. 18. 20:22
 16/25 anonim ***** válasza:

mondjuk az Apple Watch series 2-t nekem is többször elengedte a ragasztás és gyári után szerviz által újra ragasztott is. meg véletlenül is törtem már össze drága dolgokat, de a teátrális hanyag dobálás tényleg jellem hiba. viszont az elmondásod alapján működik neki, amit csinál. ha csak mert újat akar nem cseréli le neki a cég - pl. minél jobb áron eladva és ezzel kisebb költséget jelentve a cégnek, vagy lepasszolni alacsonyabb beosztású dolgozóknak, inkább összetöri, hogy muszáj legyen újat venni neki és így meg lesz, amit akar. mondjuk, ha ő az ügyvezető, akkor gondolom, akár dönthetne is máshogy, nem feltétlenül kéne ezt csinálnia. szóval mégis csak jellem kérdése.

viszont az nem törvényszerű, hogy valakinek sok pénzzel csak rossz jelleme lehet. inkább annak a kérdése, hogy milyen emberi értékeket hozott magával, illetve milyen viszonyba került a pénzzel. nagyon nem mindegy, hogy valaki megdolgozik a vagyonáért és képes együtt növekedni vele, beleszületik, de meg is tanítják, hogyan kell helyesen élni vele, vagy csak az ölébe hullik és azt se tudja, mit kezdjen vele...

2021. szept. 20. 12:05
 17/25 A kérdező kommentje:

hogy mondjam amig meno volt a regi iphone karora addig eloadta h abba nyirja a fuvet es sose veszi le megsincs rajta egy karc se

utana meg hirtelen szetesik a ragasztas?

most akkor rambo termek vagy nem?

2021. szept. 20. 12:08
 18/25 anonim ***** válasza:

azért az egyáltalán nem lehetetlen, hogy valaki rambo terméknek higgye, amíg kifogástalanul működik, aztán meg egyszer csak elengedi a ragasztás és utána meginog a bizalma benne - és mivel a ragasztáson múlik a vízállóság, az is érthető, hogy nem csak javíttatni akarja, hanem inkább lecserélni egy újra.

ettől még lehet egy barom a fickó, azt nem vitatom.

2021. szept. 20. 15:39
 19/25 Morzsi007 ***** válasza:
Azért dobálja, mert nem Ő vette, nem tudja mennyit kell dolgozni èrte. Ugyan olyan, mint az èn osztràk főnököm, akinek szintén céges iphone-ja, ipadje van. Az is állandóan dobálja az asztalra, ahelyett, hogy normálisan lerakná, mert ingyen kapta, lesz@rja. Most kapott újat 1 hónapja.
2021. okt. 20. 06:57
 20/25 A kérdező kommentje:
a ceges kocsit bezzeg vedi mindentol....erdekes
2021. okt. 20. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!