Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az mit jelent, hogyha hivok...

Az mit jelent, hogyha hivok egy szamot, nem csorog ki egyaltalan, majd egy kis ido mulva bemondja, hogy ez a szam jelenleg nem elerheto?

Figyelt kérdés
Egyaltalan nem csorog ki, egyszer sem, vegig csend van, mig a hang el nem mondja, hogy nem elerheto.
2021. szept. 18. 15:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez is lehet
2021. szept. 18. 15:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy akkor lemerult... Barmi is tortent, en menten elsirom magam, annyira vartam, hogy talakozhassak vele ujra, de ugy nez ki lottek ennek..:/
2021. szept. 18. 15:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Es koszi a valaszokat, persze.:/
2021. szept. 18. 15:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy már nincs az a telefonszám"

Akkor azonnal mondja hogy nincs olyan telefonszám

"vagy ki van kapcsolva a telefon"

Akkor azonnal irányít hangpostára vagy mondja hogy nem elérhető, mert amikor kikapcsolod a telefont akkor kijelentkezik a hálózatról, tehát nem is fogja keresni a hálózat a telefont.

Vagyis ahol a telefon van ott nincs térerő. Azért van a kis szünet a hívás és a szüveg között, mert megpróbálja megtalálni a telefont. Aztán amikor nem sikerül neki akkor jön a nem elérhető duma.

"Orak hosszaja? Az lehetetlen."

Mert? Én 4 órát beszéltem minap haverommal. Csak azért 4-et, mert ennyi idő után bontja a vonalat a telekom. :D

2021. szept. 18. 16:02
 15/19 A kérdező kommentje:

Ugy ertettem, nala lehetetlen.

Amugy azt mondja a hang, hogy sms-ben ertesiti a hivasomrol. Akkor nem nem fogadottkent fog megjelenni nala? Vagy ez most mit jelent egesz pontosan?

2021. szept. 18. 16:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az alábbi tartalmú SMS-t fogja megkapni miután újra csatalkozott a telefonja a hálózatra.

Az SMS feladójaként a te számod fog szerepelni

"Nem fogadott hìvàsa volt a hìvòszàmròl dátum, óraperc-kor. Ismeretlen szàm esetén ajànljuk: www.tudakozo.telekom.hu vagy 11818 (hìvàsdìj 110Ft/hìvàs). Telekom"

2021. szept. 18. 16:22
 17/19 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Hat, akkor kap egy par olyan sms-t majd.
2021. szept. 18. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha be van kapcsolva nála ez a szolgáltatás!

Illetve nem fog sok SMS-t kapni, hanem az SMS-ben az lesz hogy X nem fogadott hívása volt.

2021. szept. 18. 17:45
 19/19 A kérdező kommentje:

Áh értem, köszi.

Amúgy kiderült, hogy valóban csak lemerült.

2021. szept. 18. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!