Régi mobilt aksit stb hol lehet leadni, mit szoktatok vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Csak úgy kukázni parasztság szerintem2021. szept. 16. 21:04
1/6 anonim 

válasza:

Media Markt-ban mintha láttam volna fél szemmel ilyesminek kukát.
2/6 anonim 

válasza:

Nagyobb boltok pl.Spar,elektronikai boltok,plázák sarkaiban vannak izzók és elemek gyűjtésére kirakott edények.
3/6 anonim 

válasza:

Én a Lidlben levő szelektív gyűjtőbe dobom őket.
4/6 anonim 

válasza:

Nem parasztság, hanem környezetszennyezés! Ne dobd a kommunális hulladékok közé az akkumulátorokat, elemeket!! És elektronikai hulladékot se!
Nagyon sok helyen van használt elem gyűjtő box. Sparban, teszkóban, elektronikai boltokban a pénztárak környékén... stb.
Ilyen, ceruzaelemre hasonlító edényt keress:
5/6 anonim 

válasza:

Èn egy szeged melletti faluban lakom. Itt a CBA-ban is van egy kb 40 centi magas kis műanyag hordó amibe be lehet dobálni. De a szegedi Auchanban is van azthiszem. Szóval elèg sok helyen szokott lenni. Kèrdezz rá a környèkeden a kisboltokban is. Külön nem szokták hirdetni, csak ottvannak.
6/6 anonim 

válasza:

#4 Elektronikai hulladékot meg el kell diffundálni mert kb sehol nem veszik vissza. Külön szeánszot kell járni hogy ne a kommunális hulladékba kerüljön. Csak a vásárlás van megoldva gyorsan és gördülékenyen.
Elem gyűjtő még oké szerencsére, bár sok helyen folyamatosan áttelepítik máshova. Nyomtató patron is ugyan ez a probléma. Konkrétan nincs megoldva a használt patronok sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!