Playstation 3 belsejét milyen gyakran kell tisztítani vagy kell-e, szoktátok-e?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 15:26
1/7 anonim válasza:
Igyekszem olyan helyre rakni ahol nincsen sok por es tud szellozni is rendesen, de ezen tul nem szoktam veluk foglalkozni.
2/7 anonim válasza:
Évente 2x szoktam takarítani, el sem hinné az ember mennyi por kerül a belsejébe, és tapad a ventilátor lapátokra + oly mindegy hová rakja az ember, mivel a finom por ami levegőben van bár hol bele megy.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg a 2. , nagyon hasznos volt.
2014. febr. 18. 16:35
4/7 anonim válasza:
ma 16:20
De hogyan szeded szet? Csak nekimesz es elkezded csavarozni?:O
5/7 anonim válasza:
Mert olyan marha bonyolult szétszedni hogy diploma kéne hozzá???
Itt egy rakat videó hogyan kell szétszedni nagy tudás nem kell hozzá.
http://www.youtube.com/results?search_query=PS3+super+slim+c..
6/7 anonim válasza:
tegnap 21:47
Es miert vagy bunko?
7/7 anonim válasza:
Bocs, de úgy mondtad mintha valami "atombombát" kellene szétszedni, pedig erről szó sincs.
Pl. van a PS3 mellett Xbox360-am azon nem rég cseréltem olvasó fejet, a youtube-on számtalan videó van, különböző műszaki cuccok tisztítását szétszedését mutatják be videón, még a laptop-od képernyőjét is, ki tudod egyedül cserélni, ezek a dolgok, csak kézügyességet igényelnek nem szaktudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!