Természetesen lesz, minden LED tv-nél van, csak a mértéke változó. Észrevenni valószínűleg nem fogod, max ha nagyon profi vagy és tudod mit kell nézni, de ha nagyon félsz az input lag-tól, akkor plazma tv-t vegyél, az ezen a téren is jobb.
2014. febr. 16. 16:33
2/9 anonim válasza:
Na most ez engem is érdekelne,Plazmánál pedig van a "ideiglenes kiégés" vagy nem tudom hogy hívják,de ha sokáig áll egy helybe a kép akkor utána pár percig halványan ott marad,állítólag ezt is mondják,én is majd júniusba szeretnék venni egy Samsung LED TV -t a PS3-hoz (nem 4hez!) szerintetek nem lesz semmi gond a képpel ? 101cm-es (Samsung UE40F6200),ez lenne az majd,viszont a jelenlegi LED-es monitornál nincs semmi gond,szerintetek a TVnél se lesz ?
2014. febr. 18. 14:04
3/9 anonim válasza:
Akkora az input lag hogy ha a játékra figyelsz egyáltalán észre sem fogod venni
2014. febr. 18. 16:07
4/9 anonim válasza:
2# válaszoló voltam,köszönöm.
2014. febr. 18. 16:32
5/9 anonim válasza:
Hülyeség hogy plazma jobb input lag-ban mint egy LCD jelenleg a Sony TVk-nek legjobb az input lag-ja (és azok LCD TV-k) van plazmában is jó input lag-os széria (de azt nem ajánlom játékra meg pláne mert a hud-ok beégnek rajta ráadásul a gyártásával is leállnak)
Itt egy táblázat a legjobb input lag-al rendelkező TVk-ről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!