Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphone androidos?

Az Iphone androidos?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 16:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
50%
azt se tudják mi az az iphone és fikázzák : DDD szánalooom. de mind1 én lesz.arom mi ennek a pár seg.gnek a véleménye, én tökéletesen megvok a iphone-ommal :)
2011. júl. 8. 14:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Oda is b*szna :D android=az IOS elszart változata

az IOS tehát az iphone operációs rendszere a legjobb a világon

2011. aug. 12. 16:57
 23/27 anonim ***** válasza:
jahh androis store XDXD mindent az iphone stores-ból lopnak :DDD
2011. aug. 15. 22:23
 24/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 04-26 10:55

Vakoknak segítő érintős teló? Na ekkora marketing bullshitet is nehéz találni, nem csoda, hogy Apple xD Most komolyan, oké, hogy felolvassa ami a képernyőn van, de mire fizikai gombok nélkül sikerülne rányomnia bármire is (pl. menü vagy felhívni valakit) már vágná is a kukába...

2011. okt. 5. 18:46
 25/27 anonim ***** válasza:
utolsó: lehet hogy bullshit, bár én azt vettem észre hogy sokszor úgy oldom fel és kapcsolom a Safarit be hogy oda se nézek a telefonra mert már érzésre tudom:) Lehet van benne valami hogy a vakok is tudják kezelni
2011. okt. 5. 21:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Ez szerintem azért van mert már annyiszor láttad, hogy megtanultad mi hol van, de a vakoknál ez ugye nem játszik.

(csak kicsit késett ám a hsz.-em xD)

2011. dec. 17. 01:37
 27/27 anonim ***** válasza:
A hangos felolvasás miatt mondják, mivel van rajta egy olyan opció hogy rámész bármire akkor felolvassa hogy mire nyomtál rá. És persze ki is kapcsolja a kijelzőt mivel aki vak az sajnos nemtudja látni és felesleges.
2011. dec. 17. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!