Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik olyan stabil okostelef...

Létezik olyan stabil okostelefon, ami tartós és érdemes megvenni - a Xiaomi Redmi 9T nevű hulladék helyett? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudtok esetleg ajánlani 50 ezer forint körüliért olyan okostelefont, ami stabil (azaz nem fagy le állandóan), viszonylag tartós, azaz nem egy év múlva akarok újat venni és amivel szép fotókat lehet készíteni?

3 napja vettem egy Xiaomi Redmi 9T-t, amiért mindennel együtt közel 70 ezret hagytam ott. (Telefon + 7.000 forint fólia és + 7.000 forint beüzemelés) A 3 nap alatt pont annyiszor szakadt meg a vonal, ahányszor telefonálni próbáltam rajta, vagy épp engem hívtak. Ezen kívül simán kikapcsolt magától bármikor. Ma visszavittem, pénzvisszafizetést kértem és a Media Markt-ba (ahol vettem) 7.000 forintot nem adtak vissza az összegből, mert az a beüzemelési költség volt és nem ők tehetnek arról, hogy hibás a készülék. Jah..én sem.

Tudtok ajánlani telefont, amire érvényesek a fentiek? Köszönöm szépen. Sajnos nem értek hozzá, csak a neten próbáltam utánanézni vásárlás előtt.

2021. aug. 21. 16:12
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"A Xiaomi egy ipari hulladék. Csak a szemét kategóriája, az összes."

Bármivel bele lehet szaladni.

Annak idején Galaxy A5 2017-et vettem az Extreme-ben. Az első teszt eredménye hogy 5 perc működés után nincs többé wifi csak ha újraindítod. Ezt az üzletben be is mutattam személyesen mikor visszavittem.

Kicserélték. Ugyanaz. Megint csere. Ugyanaz. Az üzletben már nyígott a főnök, hogy nem cserélgeti nekem többet, mert egy csomó papírmunkája van vele. Mondtam neki, nem mindegy ki hozza vissza ha sz@r? De csak arra volt hajlandó, hogy visszaadja az árát. Ott gondolkoztam rajta hogy mit csináljak, mert amúgy ilyet akartam venni, csak jót. Bementem a Médiába, és pont aznaptól 10 ezerrel olcsóbb volt. Megvettem. Hazavittem, jó volt.

Tokba tettem, több mint 4 év múlva úgy adtam el, hogy nem volt hibája, nem volt rajta karc, aki megvette igen örült neki.

2022. aug. 6. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!