Létezik olyan stabil okostelefon, ami tartós és érdemes megvenni - a Xiaomi Redmi 9T nevű hulladék helyett? Részletek lent.
Sziasztok. Tudtok esetleg ajánlani 50 ezer forint körüliért olyan okostelefont, ami stabil (azaz nem fagy le állandóan), viszonylag tartós, azaz nem egy év múlva akarok újat venni és amivel szép fotókat lehet készíteni?
3 napja vettem egy Xiaomi Redmi 9T-t, amiért mindennel együtt közel 70 ezret hagytam ott. (Telefon + 7.000 forint fólia és + 7.000 forint beüzemelés) A 3 nap alatt pont annyiszor szakadt meg a vonal, ahányszor telefonálni próbáltam rajta, vagy épp engem hívtak. Ezen kívül simán kikapcsolt magától bármikor. Ma visszavittem, pénzvisszafizetést kértem és a Media Markt-ba (ahol vettem) 7.000 forintot nem adtak vissza az összegből, mert az a beüzemelési költség volt és nem ők tehetnek arról, hogy hibás a készülék. Jah..én sem.
Tudtok ajánlani telefont, amire érvényesek a fentiek? Köszönöm szépen. Sajnos nem értek hozzá, csak a neten próbáltam utánanézni vásárlás előtt.
Bocsi OFF lesz, de vegyél használtan egy iphone 7-et vagy 8at és 4 évre le leszel tudva.
( volt androidom én iphonem is. Tudok mindent az ár/érték arányról és nem a 3. világháborút akarom kirobbantani) De nagyon is járható út az iphone!
Ilyeneket nem szokott produkálni alap esetben.
Azért a másik oldalon is lehet a probléma.
Ha nem jó akkor csak az marad hogy piszkálod a garancián keresztül őket hogy cseréljék ki.
Pénzt így nem adják vissza.
Ha online rendeled de személyesen veszed akkor is 14 napod van és nem 3.
Ha online rendelted, 14 napig vissza lehet küldeni.
Egyébként kipróbálnám egy másik simmel is ezek után.
Valaki írta, hogy alapból jó telefon, de sok a hibás, mert lehetséges, hogy lazább az ellenőrzésük.
Ezek után már nem mertem volna ilyen telefont venni, mégha “csak” ennyibe is kerül. Ha személyesen vetted, akkor nincs lehetőség pénzvisszafizetésre, marad a jótállás, de ahogy írta az utolsó, próbáld meg egy másik kártyával is, akár másik szolgáltatótól.
Ismerősöm pont ilyet vett kb. 3 hete.
Hallgatni nem bírom úgy dícséri.
Nálad lehet, hogy rossz a hálózat. Állj át 3G-re. 4G nekem is megszakad, ha metróban vagy alagútban vagyok. 3G-vel még nem volt ilyen.
Ha meg vagy annyira hülye, hogy mobillal akarsz fényképezni egy rendes gép helyett, akkor megérdemled.
Anyámnak is vettem rossz xiaomit az hidegben dobta el magát. Tényleg mintha több lenne a rossz köztük új korában. De nekem 3.5 éve van egy pocophone F1 semmi baja most cseréltem akksit ennyi történt de az más telefonnal is normális. Anyámnak is kicserélték a telefont és jó lett.
A beüzemelés egy marhaság a sima kártyát bele tenni és beírni a Google neved és jelszavad erre pénzt kifizetni badarság, de jogos van.
Az üveg az elejere hát az szivas de legalább azt is drágán vetted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!