Létezik olyan stabil okostelefon, ami tartós és érdemes megvenni - a Xiaomi Redmi 9T nevű hulladék helyett? Részletek lent.
Sziasztok. Tudtok esetleg ajánlani 50 ezer forint körüliért olyan okostelefont, ami stabil (azaz nem fagy le állandóan), viszonylag tartós, azaz nem egy év múlva akarok újat venni és amivel szép fotókat lehet készíteni?
3 napja vettem egy Xiaomi Redmi 9T-t, amiért mindennel együtt közel 70 ezret hagytam ott. (Telefon + 7.000 forint fólia és + 7.000 forint beüzemelés) A 3 nap alatt pont annyiszor szakadt meg a vonal, ahányszor telefonálni próbáltam rajta, vagy épp engem hívtak. Ezen kívül simán kikapcsolt magától bármikor. Ma visszavittem, pénzvisszafizetést kértem és a Media Markt-ba (ahol vettem) 7.000 forintot nem adtak vissza az összegből, mert az a beüzemelési költség volt és nem ők tehetnek arról, hogy hibás a készülék. Jah..én sem.
Tudtok ajánlani telefont, amire érvényesek a fentiek? Köszönöm szépen. Sajnos nem értek hozzá, csak a neten próbáltam utánanézni vásárlás előtt.
Hát nem sokkal többről, mint a bekapcsolás!
Amúgy sztem kifogtál egy rossz készüléket, a xiaomik jó telefonok.
egyébként szerintem annyi a gond, hogy a Xiaomi telefonjainál nincs annyira szigorú ellenőrzés, ezért lehet hogy több hibás készülék kerül ki a polcokra belőlük, de ez csak egy elmélet.
nekem is van itthon egy Mi A1 póttelefonnak, amikor használva volt, nem volt vele semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!