Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak?(kimostam a...

Mit csináljak?(kimostam a telefonom)

Figyelt kérdés
sziasztok elég nyomasztó hogy 2. alkalommal mosom ki a telefonom (samsung galaxy 8 PLUS) ! Viszont nem tudom hogy sikerült pedig általában mindig átnézem a zsebeket csak egy kimaradt és sikerült kimosni. Sajnos mostmár a kijelző is össze volt törve és nagy valószínűséggel aláment a víz mert párás bekapcsolni meg se próbáltam sem petig tölteni. Ez egy hete történt azóta leraktam a doboza tetejére . Valahogy sikerülhet az adatok lementéséig életre kelteni? Nem merem bekapcsolni nehogy jobban tönkretegyem ilyenkor mit csináljak?

#mosógép #telefon #mosás #balfaszfagyok
2021. aug. 20. 22:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Miután az akksi benne maradt mindegy, hogy bekapcsoltad-e vagy sem. Az elektronika feszültség alatt volt és zárlatos lehetett. Szerintem próbáld meg esetleg egy szervízbe elvinni.
2021. aug. 20. 22:17
 2/19 A kérdező kommentje:
lemelegítettem az üveghátlapot el is repedt de lehúztam az aksit nehogy oxidálógyon
2021. aug. 20. 22:20
 3/19 A kérdező kommentje:
már a hátlap alatt is száraz de nem merem bekapcsolni
2021. aug. 20. 22:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiszáradt próbáld meg hátha, talán az adatokat le tudod menteni...
2021. aug. 20. 22:26
 5/19 A kérdező kommentje:
feldugtam töltőre le van merülve 1 százalék de bekapcsolt viszont a fele képernyő zöld meg nem érzékel mindenhol de letudom menteni az adataimat
2021. aug. 20. 22:29
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mentsd le, ahhoz nem kell képernyő, és utána vegyél vízálló telefont...
2021. aug. 20. 22:30
 7/19 A kérdező kommentje:
most vibrál a kijelző folyamat most viszont már mindenszínű ahogy kikapcsolva a fény fele tartom úgy látni hogy meg van repedve egy kicsit az oled panel ezért zöldesfeketés képet ad
2021. aug. 20. 22:31
 8/19 A kérdező kommentje:
de amúgy egy kicsit kellet a kijelző mert ki kellet választani hogy fájlátvitel vagy csak töltés
2021. aug. 20. 22:32
 9/19 A kérdező kommentje:
amúgy mar van uj telefonom
2021. aug. 20. 22:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szervizbe elvitted volna, gond nélkül megmentették volna..

De ennek így már kampó. Én már nem egy telefont áztattam el, én is hátlap leszed, akksi lecsatlakoztat, reggel pedig szerviz.

Nem tudom hol laksz, de pl.: [link]

2021. aug. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!