Mit csináljak,ha a telefonom nem kapcsol be és a működő töltő sem tölti?
Figyelt kérdés
A telefonom egy Huawei Y7 (2019)-es készülék,ha ez segít valamit2021. aug. 8. 23:07
1/8 anonim válasza:
Próbáld ki másik töltővel.
Ha nem jó, akkor jobb esetben akku gond lesz, rosszabb esetben alaplaphibás.
2/8 anonim válasza:
Pont egyik nap jártam így. Egyszerre nyomtam nagyon hosszan a három fizikai gombot az oldalán. Bekapcsoló-felhangosító-lehalkító. Végül jó sokára bekapcsolt.
Onnan szedtem az ötletet hogy kb 10 éve egy tabletem nem akart bekapcsolni, szerelőhöz vittem, aki ezt csinálta vele és működött.
Hátha nálad is beválik.
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azért nem kapcsol be mert le van merűlve, és már vagy 6 töltővel kipróbáltam, de sajna egyiknél sem töltött, azért köszi a segítséget amugy.
2021. aug. 8. 23:21
4/8 anonim válasza:
Egyértelműen elromlott a bemenet. Vagy az sérült meg vagy valami az akksi és a bemenet között valami valamiért megszakadt. Elhasználódott vagy nedves vagy párásodott vagy igazából akármi.
5/8 anonim válasza:
Rakd fel töltőre és legalább fél óráig ne piszkáld.
Lehet, hogy csak csutkára van merülve és emiatt nem jelzi rögtön a töltést sem.
6/8 anonim válasza:
Én az alaplapra tippelek, de szerviz megmondja.
7/8 anonim válasza:
Amit töltőnek hívsz, az valójában nem az. Ami a töltést vezérli, az a telefonod része. Ha az nem engedékyezi a töltést, akkor vagy elromlott, vagy az akku hibás.
Szervizben meg tudják nézni neked.
8/8 A kérdező kommentje:
A telefon tegnap estétől ma estéig töltőn volt,mégsem változott semmi, és az még a probléma, hogy a hátlapját nem lehet leszedni, majd tervezem elvinni szervizbe, és köszönöm a válaszokat
2021. aug. 9. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!