Miért csinálja ezt a messenger az új telefonomon?
Figyelt kérdés
Van egy új mobilom (Xiaomi, ha ez számít) amire letöltöttem a messengert és hát nem egészen olyan, mint amilyen nekem korábban volt.
Van a szokásos kis buborék a képernyőn, ami megjelenik ha írnak, nekem az nem ott jelenik meg, ahol szeretném. Lehúzom a képernyő aljára és hibába hagyom ott, miután eltüntettem ismét felül jelenik meg ha írnak... nem mellesleg a kis buborék már nem kör alakban jelenik meg, hanem négyzet formában. Valamint hiába nyitom meg azon keresztül az üzenetet, addig továbbra is mutatja az értesítést a telefon, amíg meg nem nyitom a messenger alkalmazást rendesen.
Hogyan lehet ezeket niormálisan beállítani? Köszi, ha elolvastad!
2021. aug. 6. 09:47
1/5 anonim válasza:
Szia! Hasonló volt nekem Samsung telefonon, én kijelentkeztem a messengerből, letöröltem majd újra telepítettem.
2/5 anonim válasza:
Őszintén? Sehogy, az új messenger sz@r. A chatfejeket teljesen tönkrevágták azzal, hogy androidra helyezték át az alkalmazás sajátja helyett.
3/5 anonim válasza:
Nem a te telefonod a rossz! Ez valami új frissítése a facebooknak...
4/5 anonim válasza:
Android 11-ben jöttek be az új "buborékok".
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ezek szerint ez így is marad?
Köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 6. 12:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!