Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2007-ben megjelent iPhone...

2007-ben megjelent iPhone 1 (iPhone 2g néven szereplő) telefont keresek.Mára már elavult, nincs piacon.Ha esetleg valakinek van, vagy egy imserősnek,kérlek jelezzétek, esetleg tudnátok kiindulópontot adni, hol keressek?

Figyelt kérdés

2021. aug. 20. 19:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Rendben.

Amíg mélyítem, addig magyarázd meg, hogy eleve ilyennek születtél, vagy jártál taplóképző iskolába? :)

2021. aug. 21. 01:16
 12/12 A kérdező kommentje:

Csak ezzel a ‘94-es telefonnal az volt a gond ,hogy kis túlzással szinte használhatatlanok voltak. Kézzel teljes mértékben, csak stylus-al (tollal) lehetett használni, mindig félreérzékelt, idegesítő volt. Mellesleg egy szűk réteg használta. (üzletemberek és fanatikusok)

Valamint ezeken szinte kivétel nélkül windows mobile rendszer futott, ami nem a stabilitásáról és a megbízhatóságáról volt híres.

Úgyhogy, a mindenki számára elérhető telefonok közé nem tartozott.

Még csak nem is érintőképernyőbe kategorizálták.

Pár éve használják rá ezt a kifejezést.

Egyébként tanultam pszichológiát,

van az a mondás,hogy:

Aki másokat bánt, annak saját magával van gondja.

(Mennyire igaz)

Nem kell,hogy egyetértsünk, viszont én minden mondatomban megadtam a tisztelet,amit Te a tiédben nem tanúsítottál.

Van igazság , abban amiket leírtál,

ugyanakkor hiba is.

Pl nekem ezzel nem az a célom, hogy az Apple-t istenítsem.

Én nem mondom, hogy az ios jobb, mint az android, de azt sem, hogy az android jobb, mint az ios.

Mindegyiknek megvan az előnye-hátránya.

Az egyik ebben jobb, a másik abban.

:)

2021. aug. 21. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!