2007-ben megjelent iPhone 1 (iPhone 2g néven szereplő) telefont keresek.Mára már elavult, nincs piacon.Ha esetleg valakinek van, vagy egy imserősnek,kérlek jelezzétek, esetleg tudnátok kiindulópontot adni, hol keressek?
Rendben.
Amíg mélyítem, addig magyarázd meg, hogy eleve ilyennek születtél, vagy jártál taplóképző iskolába? :)
Csak ezzel a ‘94-es telefonnal az volt a gond ,hogy kis túlzással szinte használhatatlanok voltak. Kézzel teljes mértékben, csak stylus-al (tollal) lehetett használni, mindig félreérzékelt, idegesítő volt. Mellesleg egy szűk réteg használta. (üzletemberek és fanatikusok)
Valamint ezeken szinte kivétel nélkül windows mobile rendszer futott, ami nem a stabilitásáról és a megbízhatóságáról volt híres.
Úgyhogy, a mindenki számára elérhető telefonok közé nem tartozott.
Még csak nem is érintőképernyőbe kategorizálták.
Pár éve használják rá ezt a kifejezést.
Egyébként tanultam pszichológiát,
van az a mondás,hogy:
Aki másokat bánt, annak saját magával van gondja.
(Mennyire igaz)
Nem kell,hogy egyetértsünk, viszont én minden mondatomban megadtam a tisztelet,amit Te a tiédben nem tanúsítottál.
Van igazság , abban amiket leírtál,
ugyanakkor hiba is.
Pl nekem ezzel nem az a célom, hogy az Apple-t istenítsem.
Én nem mondom, hogy az ios jobb, mint az android, de azt sem, hogy az android jobb, mint az ios.
Mindegyiknek megvan az előnye-hátránya.
Az egyik ebben jobb, a másik abban.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!