Szerintetek lehet úgy ip 11pro-n úgy kijelzőt cserélni hogy a készülék nincs kikapcsolt állapotban?
Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy szerintetek lehet e így kijelzőt cserélni hogy a telefon nincsen kikapcsolva? Vagy esetleg veszélyes e koszi előre a válaszokat!2021. aug. 5. 19:04
1/2 Szirty válasza:
Én spec. nem tudom. Ha szétszerelhető egyáltalán úgy hogy az akku csatlakozót nem kell lehúzni akkor lehet. Más kérdés hogy ez mennyire szerencsés, mi hal meg közben.
Értelme (célja) mi lenne egy ilyen beavatkozásnak ezzel a megkötéssel?
2/2 anonim válasza:
"Értelme (célja) mi lenne egy ilyen beavatkozásnak"
Gondolom nem akarja elveszíteni az adatkáit.
Vagy nem tudja a kódját a telefonnak.
És ja veszélyes... nagyon hamar meg lehet sütni az alkatrészeket. A szerelés legelső mozzanata a telefon kinyitása után az akkumulátor leválasztása.
Szerintem kb lehetetlen. Le kell szedni a FaceIDt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!